تعداد بازدید : 7102
کد خبر:۱۰۲۴۹۰۳
کد خبر:۱۰۲۴۹۰۳
17749 بازدید
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۰ | ۱۳۹۹/۱۰/۱۷
06 January 2021
ته چین؛

دستور پخت قیمه ریزه

قیمه ریزه از غذاهای محلی اصفهان است که از کوفته‌های کوچک گوشت، آرد نخودچی و سبزیجات معطر تهیه می‌شود. طرز تهیه این غذا را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
گزارش خطا
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.