فکری بالاخره درباره درگیری با دیاباته حرف زد

کد خبر: ۱۰۲۴۴۳۱
| |
12373 بازدید

با توجه به مصدومیت شیخ دیاباته مهاجم خارجی آبی پوشان و نبود او در بازی ها، احتمالاتی مبنی بر این که این بازیکن با محمود فکری مشکل دارد مطرح شده بود که فکری، سرمربی استقلال با تکذیب این موضوع توضیحاتی را نیز بیان کرد.

به گزارش تابناک ورزشی، فکری گفت: من و شیخ تجربه داریم و حرفه ای هستیم و شاید در یک بازی با هم حرفمان شود، اما این ادامه دار نیست. در مجموع، هدف ما کمک به تیم است. برخی مدام دامن می زنند و می گویند فکری و شیخ با هم خوب نیستند. به نظر من هیچ چیز نباید بزرگ تر از استقلال باشد.

شیخ دیاباته با پایان آسیب دیدگی به تمرینات گروهی تیمش بازگشته است و همراه کاروان استقلال به سیرجان می رود اما به احتمال زیاد با صلاح دید فکری برابر گل گهر بازی نخواهد کرد و برای دیدار دربی آماده می شود.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت