میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

۶ حفار بدون مجوز در داورزن دستگیر شدند

فرمانده یگان حفاظت اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی از دستگیری ۶ حفار فاقد مجوز در شهرستان داورزن خبر داد.
کد خبر: ۱۰۲۴۰۷۵
| |
5550 بازدید
۶ حفار بدون مجوز در داورزن دستگیر شدند


به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، سرهنگ محمدعلی مدیر گفت: این متجاوزان به حریم عرصه‌های تاریخی ساعت ۲۱ شنبه حین حفاری در یکی از محوطه‌های تاریخی باستانی داورزن دستگیر شدند. محل حفاری مربوط به اواخر عصر برنز و عصر آهن است و حفاران در این منطقه چاله‌های نیم متری تا ۱۰ متری ایجاد کرده‌اند. در این ارتباط ادوات حفاری، یک دستگاه خودرو پراید، یک دستگاه وانت پیکان و یک دستگاه موتورسیکلت توقیف شد.

داورزن ۱۵۰ اثر تاریخی، طبیعی و معنوی دارد که ۸۰ اثر از این تعداد در فهرست آثار ملی ایران ثبت شده است. مرکز این شهرستان ۲۱ هزار نفری در ۳۱۰ کیلومتری غرب مشهد قرار دارد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟