تجمع اعتراضی هواداران شیخ زکزاکی در پایتخت نیجریه

شماری از مسلمانان نیجریه در تظاهراتی در پایتخت این کشور خواستار آزادی سریع رهبر جنبش اسلامی نیجریه شدند.
کد خبر: ۱۰۲۳۳۷۹
| |
8682 بازدید

تجمع اعتراضی هواداران شیخ زکزاکی در پایتخت نیجریه

به گزارش تابناک به نقل از فارس، جمعی از مسلمانان نیجریه چهارشنبه با برپایی تجمعی اعتراضی از دولت نیجریه و دستگاه قضایی این کشور آزادی سریع «شیخ ابراهیم زکزاکی» رهبر جنبش اسلامی نیجریه را خواستار شدند.

هواداران شیخ ابراهیم زکزاکی در منطقه «ویس» در «آبوجا» پایتخت نیجریه تظاهراتی برپا کردند. حاضران در این تجمع مردمی با در دست داشتن تابلو‌ها و دست نوشته‌هایی ضمن حمایت از شیخ زکزاکی و همسرش، آزادی سریع و بدون قید وشرط این دو را خواستار شدند.
تجمع اعتراضی هواداران شیخ زکزاکی در پایتخت نیجریه
در برخی از این دست نوشته‌ها به پنج سال حبس غیر قانونی شیخ زکزاکی و همسرش اشاره شده بود. از دیگر نکات قابل توجه در این تظاهرات حضور بانوان مسلمان نیجریه‌ای بود.

شیخ زکزاکی از آذرماه ۱۳۹۴ با حمله نیرو‌های ارتش و پلیس به اقامتگاه وی در ایالت «کادونا» در شمال نیجریه بازداشت شد؛ یورشی که در نتیجه آن تعداد زیادی شهید و زخمی شدند. نیرو‌های امنیتی و نظامی نیجریه، «زینت ابراهیم» همسر شیخ زکزاکی را هم دستگیر کردند.
تجمع اعتراضی هواداران شیخ زکزاکی در پایتخت نیجریه
بسیاری از سازمان‌های بین‌المللی حقوق بشری این کشتار را محکوم می‌کنند. سازمان عفو بین‌الملل نیز اوایل اردیبهشت ۱۳۹۵ گزارش داد که ارتش نیجریه مرتکب کشتار شیعیان، دفن آن‌ها در گور‌های جمعی و نابود کردن اسناد مرتبط با این جنایت شده است.

چندی قبل «سهیلا زکزاکی» فرزند شیخ ابراهیم زکزاکی، از وخیم بودن حال والدینش به‌علت اهمال پزشکی خبر داد و گفت که پدر و مادرش زمانی که دستگیر شدند هر دو زخمی بودند و اکنون به دلیل محرومیت از مراقبت‌های پزشکی و درمانی وضعیت سلامتی آن‌ها وخیم‌تر شده است.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت