گاوداری، ایستگاه پایانی شرور فراری

کد خبر: ۱۰۲۲۳۷۰
| |
12668 بازدید
|
۱

رییس مرکز عملیات پلیس امنیت عمومی از دستگیری شرور حرفه ای که در گاوداری حوالی اسلامشهر پنهان شده بود، خبر داد.

به گزارش ایسنا، سرهنگ سعید راستی در این باره اظهار کرد: اوایل آذرماه خبری مبنی بر اینکه فرد شروری با همکاری دو تن از هم دستانش با حضور در محله یافت آباد ضمن ایجاد رعب و وحشت، ۵ دستگاه از خودروی شهروندن را تخریب و از محل گریخته اند، دریافت شد و بررسی موضوع در دستور کار مأموران مرکز عملیات پلیس امنیت قرار گرفت.

وی افزود: در بررسی های اولیه مشخص شد که متهم اصلی پرونده یکی از افراد شرور سابقه دار بوده و پیش تر با همین عنوان مجرمانه دستگیر و روانه زندان شده است و این بار با همکاری دو تن همدستانش مرتکب اعمال مجرمانه شده است.

رئیس مرکز عملیات پلیس امنیت عمومی تهران بزرگ گفت: در ادامه تحقیقات پلیسی مشخص شد که متهم مجددا به محل تخریب خودروها مراجعه و با تهدید مالکان خودرو ها، از آنان خواسته است که به مراجع قضائی مراجعه نکرده و از طرح شکایت منصرف شوند.

سرهنگ راستی افزود: در بررسی ها مخفیگاه متهم در یک گاوداری در حوالی شهرستان اسلامشهر شناسایی و با هماهنگی های قضائی تیمی از ماموران این پلیس به مخفیگاه متهم اعزام و موفق شدند متهم را پس از ۲۰ روز متواری شدن در مخفیگاهش دستگیر کنند.

وی گفت: متهم به جرم ارتکابی اعتراف و برای سیر مراحل قانونی در اختیار مرجع قضائی قرار گرفت، دستگیری سایر متهمان در دستور کار پلیس قرار دارد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۵۹ - ۱۳۹۹/۰۹/۳۰
اعدام لطف بزرگی برای این شرور هست تا هم خودش راحت شود و دیگران از دست او راحت شوند
برچسب منتخب
# دیدار پزشکیان و ترامپ # خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ملاقات ترامپ و پزشکیان هستید؟
الی گشت