صفحه خبر لوگوبالا تابناک
میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

پدری به اتهام سوءاستفاده جنسی از دخترانش محکوم شد

کد خبر: ۱۰۲۰۱۷
| |
1864 بازدید

پدری به اتهام سوءاستفاده جنسی از دخترانش محکوم شد.

به گزارش واحد مرکزی خبر، یک مصری مقیم دانمارک روز سه شنبه به اتهام سوء استفاده جنسی از سه دخترش به نه سال حبس محکوم شد. بر اساس حکم دادگاه شهر سوندربورگ در جنوب غرب دانمارک، این مرد شصت ساله مصری که پدر یازده فرزند است و به اتهام صدها بار سوء استفاده جنسی از سه دخترش بین سال های دو هزار و دو تا دو هزار و نه به نه سال حبس محکوم شده است، پس از گذراندن دوران محکومیتش در دانمارک از این کشور اخراج می شود.

وی همچنین به پرداخت یکصد هزار کورون دانمارک (معادل سیزده هزار و چهارصد و چهل یورو) غرامت به هر کدام از دخترانش متهم شده است. به گزارش خبرگزاری فرانسه از کپنهاگ، وکیل این مرد مصری که هویت وی فاش نشده است، گفت محاکمه وی یکی از دشوارترین فرایند های قضایی در تاریخ کشور دانمارک به شمار می رود.

مرد مصری اتهامات وارده به خود را رد می کند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# حمله آمریکا به ونزوئلا # نیکلاس مادورو # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات