صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

وزیر دفاع بعدی آمریکا مشخص شد

رئیس جمهور احتمالی بعدی آمریکا شامگاه سه‌شنبه به طور رسمی «لوید اوستین» را به عنوان نامزد تصدی پست وزارت دفاع این کشور معرفی کرد.
کد خبر: ۱۰۲۰۱۴۵
| |
10086 بازدید
وزیر دفاع بعدی آمریکا مشخص شد
به گزارش تابناک به نقل از فارس، «جو بایدن» نامزد حزب دموکرات و رئیس جمهور احتمالی بعدی آمریکا در بیانیه‌ای به طور رسمی ژنرال «لوید اوستین» را به عنوان نامزد دولت احتمالی وی برای تصدی پست وزارت دفاع معرفی کرد.

اوستین ۶۷ سال سن دارد و از ۳۱ ژانویه سال ۲۰۱۲ تا ۸ مارس ۲۰۱۳ معاون رئیس ستاد مشترک نیرو‌های مسلح آمریکا بود و بعد از آن به سمت فرماندهی نیرو‌های تروریست آمریکایی در منطقه غرب آسیا منصوب شد و تا سال ۲۰۱۶ در این سمت باقی ماند.

دوران حضور اوستین در دولت «باراک اوباما»، رئیس‌جمهور سابق آمریکا با ظهور داعش در سوریه و عراق مصادف شد.

او سال ۲۰۱۵ در یک جلسه استماع در کنگره اعتراف کرد که آمریکا در قالب برنامه ادعایی‌اش برای تربیت و تجهیز گروهی جهت مبارزه با داعش، ظرف ۵ ماه تنها ۵ نیرو را برای این مأموریت تربیت کرده بود.

اوستین آوریل سال ۲۰۱۶ از ارتش آمریکا بازنشسته شد و با توجه به اینکه کمتر از ۷ سال از زمان حضورش در ارتش می‌گذرد، بایستی ابتدا هر دو مجلس کنگره با رأی‌گیری منع قانونی ریاست او بر پنتاگون را رفع کنند. طبق قوانین آمریکا ژنرال‌های بازنشسته ارتش برای اینکه بتوانند ریاست پنتاگون را بر عهده بگیرند باید دست‌کم ۷ سال از تاریخ خدمتشان در ارتش گذشته باشد. در صورت تأیید آستین، او نخستین وزیر دفاع سیاه‌پوست آمریکا خواهد بود.
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات