صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

بارش‌ها ادامه دارد

کد خبر: ۱۰۱۸۹۱۰
| |
6096 بازدید

سازمان هواشناسی پیش بینی کرده است که بارش ها در اغلب مناطق کشور تا یکشنبه هفته آینده ادامه دارد و سامانه بارشی سردتری شنبه وارد کشور می‌شود.

به گزارش مهر، امروز در استان‌های خوزستان، چهارمحال و بختیاری، کهکیلویه و بویراحمد، ایلام، لرستان، همدان، مرکزی، زنجان، قم، تبریز، سمنان، یزد، بوشهر، فارس، البرز و تهران بارش باران پیش‌بینی می‌شود که این بارش‌ها در ارتفاعات به صورت برف خواهد بود.

در مناطق جنوبی کشور نیز این بارش‌ها با رعد و برق و وزش باد شدید همراه است.

بنا بر پیش بینی هواشناسی، روز جمعه بارش‌ها در بوشهر، کرمان و فارس ادامه خواهد داشت و آسمان گیلان نیز بارانی خواهد بود، اما بارش‌های مازندران پراکنده پیش‌بینی می‌شود.

روز شنبه در استان‌های خوزستان، چهارمحال و بختیاری، کهکیلویه و بویراحمد، لرستان، همدان، مرکزی، قزوین، البرز، تهران، قم، گیلان، مازندران و کردستان بارش خواهیم داشت.

همچنین غرب دریای خزر تا روز یکشنبه مواج پیش بینی شده و خلیج فارس نیز در روزهای آینده مواج خواهد بود.

آسمان تهران نیز برای ۲۴ ساعت آینده ابری و در برخی ساعات همراه با بارش خواهد بود. بیشترین دمای امروز تهران ۱۲ درجه خواهد بود و در سردترین حالت دمای هوا در پایتخت به ۹ درجه بالای صفر می‌رسد.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات