صفحه خبر لوگوبالا تابناک

تقویت سامانه بارشی از فردا در خوزستان

مدیرکل هواشناسی خوزستان از تقویت سامانه بارشی از اواسط فردا در خوزستان خبر داد.
کد خبر: ۱۰۱۷۵۶۰
| |
11182 بازدید
به گزارش تابناک به نقل از فارس، محمد سبزه‌زاری، مدیرکل هواشناسی خوزستان اظهار کرد: در بررسی نقشه‌های پیش‌بینی طی امروز و ساعاتی از فردا وزش باد شدید پدیده غالب بوده و در برخی نقاط استان نیز بارش باران رخ خواهد داد.

وی افزود: از اواسط وقت فردا با تقویت سامانه بارشی قوی تا اواسط روز دوشنبه هفته آینده رگبار شدید باران به همراه رعدوبرق و احتمال تگرگ و تندباد لحظه‌ای پیش‌بینی می‌شود که آبگرفتگی معابر، سیلابی شدن مسیلها، طغیان رودخانه‌ها و خطر صاعقه را در پی خواهد داشت.

مدیرکل هواشناسی خوزستان عنوان کرد: حداکثر و حداقل دمای استان از امیدیه و ایذه و با ۲۶/۴ و ۷/۱ درجه سانتیگراد گزارش شده است.

وی افزود: اهواز نیز در این بازه زمانی حداقل و حداکثر دمای ۱۲/۵ و ۲۱/۸ درجه سانتیگراد را تجربه کرده است.
اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان