تیم قلعه نویی با دومین برد صدرنشین لیگ بیستم شد

کد خبر: ۱۰۱۶۲۵۸
| |
10891 بازدید
|
۲

گل گهر سیرجان با پیروزی در دربی کرمان، صدرنشین لیگ برتر بیستم فوتبال ایران شد.

به گزارش تابناک ورزشی، شاگردان امیر قلعه نویی که در هفته نخست تیم پرمهره سپاهان را با نتیجه سه بر یک مغلوب کرده بودند، امروز در دمین مسابقه خود در فصل جدید تیم مس رفسنجان را با دو گل گادوین منشا شکست دادند و با شش امتیاز از دو بازی صدرنشین شدند.

گل گهر در این بازی در دقایق 61 و 76 با دو گل مهاجم سیاه پوست خود مقابل شاگردان محمد ربیعی به برتری دست یافتند تا رفسنجانی ها به قعر جدول بچسبند.

گل اول: در دقیقه ۶۱ سانتر احمد زنده روح روی یک ضربه کاشته از سمت راست به گادوین منشا رسید و مهاجم گل گهر با ضربه سر توپ را وارد دروازه مس کرد تا شاگردان قلعه نویی با یک گل از میزبان‌شان پیش بیفتند.

گل دوم: در دقیقه ۷۵ گادوین منشا با دروازبان مس رفسنجان تک به تک شد و توانست گل دومش را برای گل گهر به ثمر برساند.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۳۲ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۱
مهاجم سیاه پوست؟؟؟؟نژاد پرستی از سر و روی خبرت داره می باره.اگر کس دیگه ای گل زده بود می گفتی مهاجم سفید پوست؟؟؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۵۲ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۱
ای ول قلعه نویی !! هر تیمی رو دست بگیره متحولش میکنه .
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت