صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اعدام مهاجم مهدکودک در چین

کد خبر: ۱۰۱۵۸۰
| |
1671 بازدید

یک ماه پس از حمله با چاقو به یک مهدکودک در چین، عامل این تهاجم اعدام شد.

خبرگزاری اتریش از پکن گزارش داد، نماینده دیوان خلق چین در استان شرقی جیانگسو حکم اعلام کرد، اعدام ژو یویوآن 47 ساله صبح یکشنبه در تایژو اجرا شد.

ژو اواخر ماه آوریل 29 کودک و سه بزرگسال را با یک چاقوی 20 سانتی متری مجروح کرد. وی سپس مهار و بازداشت شد.

بر اساس گزارشی که خبرگزاری رسمی شینهوا منتشر کرد، ژو در برابر دادگاه گفت با این حمله قصد انتقام گیری از جامعه را داشته است. این مرد که 9 سال بیکار بوده، در تجارت و قمار پول خود را از دست داده و در زندگی خصوصی اش هم شکست خورده بود.

در دادگاهی که در اواسط ماه مه نصف روز به طول انجامید، ژو به مرگ محکوم شد و دیوان عالی چین هم حکم را تایید کرد. در این حکم آمده بود که گرچه ژو موفق به قتل کسی نشد، اما انگیزه اش "شنیع"، رفتارش "بی نهایت ظالمانه" و طرحش "به شدت شیطانی" بوده است.

از اواسط ماه مارس در چین پنج حمله به مهدکودک ها و مدارس صورت گرفت. در این حملات 15 کودک و دو بزرگسال کشته شدند. دو مهاجم هم پس از حمله خودکشی کردند. فرد سوم هم پیش از این اعدام شده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟