بازدید 19715
آخرین تحولات خاورمیانه

تحریم ۴ فرد و ۶ نهاد مرتبط با ایران از سوی آمریکا/ موافقت وزارت خارجه آمریکا با فروش جنگنده‌های اف-۳۵ به امارات/ گفت‌وگوی بایدن و مکرون در مورد برنامه هسته‌ای ایران/ امضای توافقنامه عادی سازی روابط با بحرین در پارلمان اسرائیل

تحریم ۴ فرد و ۶ نهاد مرتبط با ایران از سوی آمریکا، گفت‌وگوی بایدن و مکرون در مورد برنامه هسته‌ای ایران، امضای توافقنامه عادی سازی روابط با بحرین در پارلمان اسرائیل و توافق ۹ بندی الکاظمی و بن سلمان، از جمله مهم‌ترین خبر‌ها و رویداد‌های مرتبط با خاورمیانه در ۲۴ ساعت گذشته بوده اند. در این میان، باید به موافقت وزارت خارجه آمریکا با فروش جنگنده‌های اف-۳۵ به امارات نیز اشاره کرد.
کد خبر: ۱۰۱۴۴۳۷
تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۰ 11 November 2020

تحریم ۴ فرد و ۶ نهاد مرتبط با ایران از سوی آمریکا، گفت‌وگوی بایدن و مکرون در مورد برنامه هسته‌ای ایران، امضای توافقنامه عادی سازی روابط با بحرین در پارلمان اسرائیل و توافق ۹ بندی الکاظمی و بن سلمان، از جمله مهم‌ترین خبر‌ها و رویداد‌های مرتبط با خاورمیانه در ۲۴ ساعت گذشته بوده اند. در این میان، باید به موافقت وزارت خارجه آمریکا با فروش جنگنده‌های اف-۳۵ به امارات نیز اشاره کرد.

به گزارش «تابناک»؛ «مایک پامپئو»، وزیر امور خارجه آمریکا، سه‌شنبه شب طی بیانیه‌ای از موافقت وزارتخانه تحت امرش با فروش جنگنده‌های اف-۳۵ و تسلیحات پیشرفته دیگر به امارات خبر داد.

مایک پامپئو در این بیانیه اظهار داشت: «امارات متحده عربی یک شریک امنیتی قدیمی و حیاتی برای ایالات متحده است. امروز به دستور من، وزارت امور خارجه رسماً تصمیم ما مبنی بر موافقت با درخواست امارات متحده عربی برای خرید تسلیحات پیشرفته به ارزش ۲۳.۳۷ میلیارد دلار را به اطلاع کنگره خواهد رساند.»

تحریم 4 فرد و 6 نهاد مرتبط با ایران از سوی آمریکا/ موافقت وزارت خارجه آمریکا با فروش جنگنده‌های اف-۳۵ به امارات/ گفتگوی بایدن و مکرون در مورد برنامه هسته ای ایران/ امضای توافقنامه عادی سازی روابط با بحرین در پارلمان اسرائیل

وی افزود: «این موافقت شامل حداکثر ۵۰ فروند اف-۳۵ لایتنینگ به ارزش ۱۰.۴ میلیارد دلار، ۱۸ فروند هواپیمای بدون سرنشین ام‌کیو-۹ بی به ارزش ۲.۹۷ میلیارد دلار و مجموعه‌ای از مهمات هوا به هوا و هوا به زمین به ارزش ۱۰ میلیارد دلار می‌شود.»

وزیر امور خارجه آمریکا خاطرنشان کرد: «این مسآله (موافقت با فروش تسلیحات جدید) نشان از عمیق‌تر شدن روابط ما با امارات متحده عربی و توجه ما با نیاز این کشور برای توانمندی‌های دفاعی پیشرفته برای بازدارندگی و دفاع از خود در برابر تهدید‌های فزاینده از جانب ایران دارد.»

تحریم ۴ فرد و ۶ نهاد مرتبط با ایران از سوی آمریکا

روز سه‌شنبه، وزارت خزانه داری آمریکا با صدور بیانیه‌ای از تحریم ۴ فرد و ۶ نهاد مرتبط با ایران خبر داد.

دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه‌داری آمریکا در این خصوص ادعا کرد که تحریم‌شدگان مذکور در اقلام حساس، اعم از اجزای الکترونیکی آمریکایی و «شبکه خرید مرتبط با یک شرکت نظامی ایران» برای شرکت «صنایع مخابراتی ایران» نقش داشتند.

اشخاص و شرکت‌هایی که در فهرست SDN (فهرست خاص اشخاص و اتباع تحریم‌شده) وزارت خزانه‌داری آمریکا قرار گرفته‌اند عبارتند از؛

«محمد بنی هاشمی» به بهانه ارتباط با شرکت DES INTERNATIONAL 

«چین‌هوا (جینی) هوانگ» (Chin-Hua (Jinee) Huang) تبعه تایوان، به بهانه ارتباط با شرکت DES INTERNATIONAL 

«محمد سلطان‌محمدی» به بهانه ارتباط با شرکت DES INTERNATIONAL 

«شی می (امبر) سان» (Shih Mei (Amber) Sun)، به بهانه ارتباط با شرکت DES INTERNATIONAL 

شرکت «آرتین صنعت تابان» (Artin San’at Tabaan)، به بهانه ارتباط با شرکت DES INTERNATIONAL 

شرکت «DES INTERNATIONAL» مستقر در سنگاپور، به بهانه ارتباط با «محمد سلطان‌محمدی»

شرکت «HODA TRADING» مستقر در ایران، به بهانه ارتباط با شرکت صنایع مخابراتی ایران

شرکت «NAZ TECHNOLOGY»، مستقر در چین، به بهانه ارتباط با «محمد سلطان‌محمدی»

شرکت «PROMA INDUSTRY»، مستقر در هنگ‌کنگ، به بهانه ارتباط با شرکت «HODA TRADING»

شرکت SOLTECH INDUSTRY، مستقر در برونئی، به بهانه ارتباط با شرکت «HODA TRADING»

گفت‌وگوی بایدن و مکرون در مورد برنامه هسته ای ایران

«امانوئل ماکرون»، رئیس جمهور فرانسه و «جو بایدن» نامزد حزب دموکرات در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا روز سه‌شنبه تلفنی با یکدیگر گفت‌وگو کردند.

بایدن در این تماس تلفنی ضمن تشکر از ماکرون بابت تبریک به وی برای انتخابات آمریکا، از تمایل خود برای تقویت روابط میان آمریکا و فرانسه خبر داد.

تحریم 4 فرد و 6 نهاد مرتبط با ایران از سوی آمریکا/ موافقت وزارت خارجه آمریکا با فروش جنگنده‌های اف-۳۵ به امارات/ گفتگوی بایدن و مکرون در مورد برنامه هسته ای ایران/ امضای توافقنامه عادی سازی روابط با بحرین در پارلمان اسرائیل

نامزد حزب دموکرات و رئیس جمهور فرانسه درباره طیفی از منافع مشترک نظیر مقابله با ویروس کرونا، ایجاد امنیت جهانی بهداشت، مقابله با تهدید تغییرات آب‌وهوایی، تقویت حقوق بشر و ایجاد بنایی برای بازیابی اقتصاد جهانی گفت‌وگو کردند.

بایدن همچنین آمادگی خود را برای همکاری مشترک درباره چالش جهانی از جمله امنیت و توسعه در آفریقا، درگیری‌ها در اوکراین و سوریه و برنامه هسته‌ای ایران اعلام کرد.

بر اساس بیانیه منتشره توسط دفتر بایدن و «کاملا هریس» معاون وی، نامزد حزب دموکرات امروز با «آنگلا مرکل» صدر اعظم آلمان و «بوریس جانسون» نخست وزیر انگلیس نیز گفت‌وگو داشته است. 

امضای توافقنامه عادی سازی روابط با بحرین در پارلمان اسرائیل

کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) روز‌ سه‌شنبه توافقنامه سازش با بحرین را تصویب کرد.

به گزارش سایت شبکه روسیا الیوم، کنست با ۶۲ رای موافق و ۱۴ رای مخالف از مجموع ۱۲۰ نماینده پارلمان این توافقنامه را تصویب کرد.

تحریم 4 فرد و 6 نهاد مرتبط با ایران از سوی آمریکا/ موافقت وزارت خارجه آمریکا با فروش جنگنده‌های اف-۳۵ به امارات/ گفتگوی بایدن و مکرون در مورد برنامه هسته ای ایران/ امضای توافقنامه عادی سازی روابط با بحرین در پارلمان اسرائیل

دولت رژیم صهیونیستی دو هفته پیش توافقنامه عادی سازی روابط میان این رژیم و بحرین را تصویب کرد؛ توافقنامه‌ای که در واشنگتن تحت نظارت دونالد ترامپ امضا شد.

توافق ۹ بندی الکاظمی و بن سلمان

 خبرگزاری رسمی عربستان سعودی، روز سه شنبه جزئیات نشست میان «مصطفی الکاظمی»، نخست‌وزیر عراق و «محمد بن سلمان» ولی‌عهد عربستان سعودی را منتشر کرد.

بر اساس این گزارش، امروز یک جلسه ویدیویی بین «محمد بن سلمان بن عبدالعزیز» ولی‌عهد، معاون نخست وزیر و وزیر دفاع عربستان و «مصطفی الکاظمی» نخست وزیر  عراق برگزار و طی آن کار جلسه چهارم شورای هماهنگی عربستان و عراق و نتایج سه جلسه قبلی بررسی شد.

به گزارش خبرگزاری رسمی عربستان، در نشست مذکور توافقنامه‌ها و تفاهم‌نامه‌های میان کمیته‌های مشترک عراق و عربستان بررسی گشت که با هدف تقویت روابط برادرانه بین دو کشور برادر منعقد شده است.

تحریم 4 فرد و 6 نهاد مرتبط با ایران از سوی آمریکا/ موافقت وزارت خارجه آمریکا با فروش جنگنده‌های اف-۳۵ به امارات/ گفتگوی بایدن و مکرون در مورد برنامه هسته ای ایران/ امضای توافقنامه عادی سازی روابط با بحرین در پارلمان اسرائیل

در بیانیه مشترکی که پس از این نشست صادر شد، آمده است: «یک جلسه ویدیویی میان محمد بن سلمان بن عبدالعزیز آل سعود  و مصطفی الکاظمی برگزار شد.»

بر اساس این بیانیه، الکاظمی و بن سلمان بر عزم دو کشور برای تقویت روابط خود در همه زمینه‌ها تاکید و کار چهارمین جلسه شورای هماهنگی عربستان سعودی و عراق و نتایج سه جلسه قبلی و توافق‌نامه‌ها و تفاهم نامه‌هایی را که به تقویت روابط برادرانه بین دو کشور برادر کمک می‌کند، بررسی کردند.

در ادامه بیانیه آمده است: «دو طرف نتایج کار شورای هماهنگی مشترک را در چهارمین جلسه خود و یافته‌های کمیته‌های حاصل از آن (کمیته انرژی و صنایع تبدیلی، کمیته سیاسی، امنیتی و نظامی، کمیته فرهنگی، رسانه و امور اسلامی، کمیته کشاورزی، کمیته اقتصادی، تجارت، سرمایه گذاری، توسعه و امداد، کمیته آموزش، ورزش و جوانان، کمیته حمل و نقل، بنادر و گذرگاه‌های مرزی و کمیته مالی و بانکی) تصویب کردند که در ۹ بند به آن اشاره می‌شود.»

۱- تأکید بر اهمیت گسترش و تقویت افق همکاری دو جانبه به نحوی که منافع دو کشور و دو ملت برادر را در زمینه‌های مختلف به ویژه سیاسی، امنیتی، تجاری، سرمایه‌گذاری و گردشگری تأمین کند.
۲- تأکید دو طرف بر اهمیت همکاری در زمینه‌های انرژی، تبادل تجربیات و هماهنگی مواضع در حوزه نفت در چارچوب کار سازمان کشور‌های صادرکننده نفت (اوپک) و تعهد کامل به کلیه تصمیماتی که بر سر آن توافق شده است. جمهوری عراق همچنین بار دیگر از شرکت‌های سعودی برای سرمایه‌گذاری در فرصت‌های امیدبخش در عراق و در زمینه‌های مختلف دعوت کرد.
۳- تأکید بر تداوم همکاری مشترک در مواجهه با تهدید افراط گرایی و تروریسم به عنوان یک تهدید موجود برای کشور‌های منطقه و جهان. بن سلمان و الکاظمی توافق کردند که حمایت از تلاش‌های عراق در همکاری با ائتلاف بین المللی مبارزه با تروریسم و ​​افراط گرایی ادامه یابد. دو طرف همچنین بر اهمیت همکاری در تأمین مرز‌های دو کشور برادر تأکید کردند.

۴-- تشدید همکاری و تبادل نظر در مورد موضوعات مورد توجه دو کشور در صحنه‌های منطقه‌ای و بین المللی.

۵- نخست وزیر عراق و ولیعهد عربستان سعودی توافق کردند برای تکمیل رایزنی‌های دوجانبه در بالاترین سطوح و گسترش و پیگیری زمینه‌های همکاری مشترک به روشی که در جهت تأمین منافع دو کشور برادر باشد، ارتباط‌ها و دیدار‌های متقابل را ادامه دهند. تقویت هماهنگی در زمینه پشتیبانی متقابل در چارچوب دیپلماسی چندجانبه، به ویژه برای مناصب در سازمان‌های بین المللی نیز از جمله این توافقات است.


۶- جمهوری عراق از مشارکت عربستان سعودی در کنفرانس کویت برای بازسازی عراق که در بازه زمانی ۱۲ تا ۱۴ فوریه ۲۰۱۸ برگزار شد و تعهدات و مشارکت عربستان در آن قدردانی کرد و توافق بر سر راه‌های بهره مندی از نتایج این کنفرانس در مورد وعده‌ها و تسهیلات و اعتبار مالی حاصل شد.

۷- توافق بر سر افتتاح گذرگاه مرزی جدید «عرعر» (مرز عراق و عربستان) است که تا هفت روز دیگر افتتاح و عملیاتی می‌شود، کما اینکه وابسته بازرگانی عربستان در بغداد به زودی آغاز به کار می‌کند.

۸- دو طرف در مورد یک برنامه همکاری مشترک برای شروع کار در مورد آن توافق کردند و تلاش می‌کنند تا مفاد توافقنامه منطقه آزاد تجاری بزرگ عربی را دوجانبه بین دو کشور آغاز کنند و یک شورای تجارت مشترک بین دو کشور را تشکیل دهند.

۹- عراق از عربستان سعودی برای ابتکار عمل در پروژه ساخت یک استادیوم ورزشی در عراق (هدیه پادشاه عربستان به مردم عراق) تشکر و قدردانی کرد و توافق‌نامه‌ای در حال انجام است تا پایه‌های شروع پروژه گذاشته شود. عراق همچنین از پاسخ عربستان به همکاری وزارتخانه‌های بهداشت در هر دو کشور در زمینه مبارزه با ویروس کرونا و تهیه تجهیزات پزشکی لازم از سوی عربستان برای مقابله با این بحران در عراق حمایت کرد.
بر اساس بیانیه مذکور، در پایان جلسه، الکاظمی و بن سلمان بر اهمیت تقویت روابط دو ملت برادر در همه زمینه‌ها و پیشبرد آن مطابق با آرمان‌ها و چشم انداز‌های رهبران دو کشور و در راستای منافع مشترک و تقویت امنیت و ثبات منطقه تاکید کردند.

این در حالی است که عربستان سعودی و عراق در سال ۲۰۱۹ نیز به توافقاتی مشابه همین توافقات کنونی دست یافتند که هرگز عملی نشد.

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
خرید چیلر
فریت بار
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۴
در انتظار بررسی: ۸
انتشار یافته: ۲۴
تجربه نشان داده اعراب از این سلاح های پیشرفته و قدیمی در نهایت در جنگ داخلی و علیه بقیه عرب ها استفاده می کنند.

همه گروههای تروریستی تکفیری از دل کشورهای ثروتمند عربی متولد میشوند
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۲۸ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۱
عمان هم جزو اعراب است
با حاکمان عاقل و صلح جو که جز به رفاه و ارامش مردم خود به موضوع دیکر فکر هم نمی کنند
من فکر می کنم مابقی اعراب هم تنش را تحمل نخواهند کرد چون نتیجه ی تنش کاملا مشخصه
ناشناس
| Canada |
۰۸:۴۰ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۱
عزیزم شما ظاهرا تجربت کمه! چون از ۱۹۸۰ تا ۱۹۸۸ از این سلاحها علیه مردم ایران استفاده شد! احتمالا برنامه فعلی هم همینه
تحریم ها به اسم ایران ولی تلخی و بدبختی اش به کام مردم ایران.
وای بر آن کسانی که می گفتند تحریم ها کاغذ پاره اند
همان افراد الان گوشت و مرغ می خورند یا پیاز و اشکنه ؟؟؟؟
پاسخ ها
عدالت طلب
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۱۸ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۱
ترامپ جان! پمپئو جون! آب رو همان جایی بریزید که می سوزه
فروش این حجم از سلاح های پیشرفته به شیوخ عرب خلیج فارس نشان از جنگی بزرگ در وسعت خاورمیانه دارد

متاسفانه اعراب درک استفاده از این سلاح ها را ندارند
همگی در جنگهای ویرانگر علیه ملتهای مسلمان بکار خواهد رفت
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۴۳ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۱
به نظر می رسه به دلیل دخالت ها و نفوذ همسایه ها و تجهیز و تقویت گروههای جهادی توسط ایران برای مقابله با اسرائیل چاره ای جز توافق و اتحاد در منطقه باقی نمانده
هم با یکدیگر توافق می کنند هم با اسرائیل
سیاست خارجه ی ما فقط به اتحاد اعراب و توافق آنها به اسرائیل منجر شد
تا دیر نشده باید کاری کرد
قوی شدن همسایه هایی که از عملکرد ما عصبانی هستن اصلا خوب نیست
دلار و سکه و خودرو دوباره در مسیر افزایش قیمت .

اقتصاد اینجوری دوزار نمی ارزه

ایران اقتصادش بر مبنای دلالی و واردات است.
به به !
مبارکه !
عراق و عربستان و همکاری ها ی همه جانبه و جالبتر از همه استادیوم ورزشی هدیه ی پادشاه سعودی به مردم عراق !
به نظر می رسه هزینه هایی که در غراق انجام شده دود شد و به هوا رفت !
کشور دوست و برادر عراق !
پاسخ ها
سید
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۰۶ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۱
عراق باید از من و شما اجازه بگیره ،مگر عراق و عربستان دوتا کشور همسایه و عرب نیستند دولت قانونی و رسمی دارن ایا عربستان حق دارد در روابط ما در جهان دخالت کنه
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۳۱ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۱
سید جان چرا عصبانی شدی ؟؟
ایشون نگفت چرا با هم روابط حسنه دارند
بلکه گفت پول هایی که ما علیرغم فقر و محرومیت مردم خودمان در آن کشور خرج کرده این چه خواهد شد !؟
در اینکه هر کشوری حق دارد بر مبنای منافع ملی خود عمل کند اصلا شکی نیست
ولی منافع ملی ما در این همه هزینه ای که در عراق انجام داده ایم کجاست ؟؟؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۳۲ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۱
ما هم در کربلا استادیوم ساختیم !
احتمالا عربستان بهترشو می سازه !
خوش به حال مردم عراق
متین
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۴۱ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۱
کشور ماکه استعمارگر نیست ما به کشورها ازادی از اسارت را آموزش می دهیم و در آخر تو مو می بینی و من پیچش مو
ناشناس
| Netherlands |
۱۱:۴۸ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۱
من نمیدونم چرا عده ای از هموطنان ما انتظار دارند عراقی ها برن سفارت عربستان را آتش بزنند پرجم مشور عربستان را آتش بزنند و یا حمله کنند به عربستان. خوب چرا انتظار داریم عراق غلام حلقه بگوش ما باشد تازه مگر عراق با ما رابطه ندارد خوب با عربستان هم رابطه دارد با آمریکا و سایر ملل هم میخواهد ارتباط داشته باشد. بعد مثلا چه ما استادیوم در عراق ساختیم؟؟ ترکیه با همه کشورها ارتباط دارد و این نفرتی که ما از همسایه ها داریم با وجود اختلاف اصلا و ابدا توی سایتهای آنها نمیبینم .
به روابط عادلانه بر می گردیم
اما دوستان ! عین مذاکره ندیده ها نگید تا امریکا گفت، بپریم بریم دست بوسی !!!!!!!!!!!!
این هم از فرجام عمق استراتژیک
آیت اله جنتی بهترین پاسخ را به آمریکائیها داد درمقابل تحریم شخص خودش گفت تمام حسابای من مال شما حالا کفگیر خزانه داری آمریکا به ته دیگ رسیده اگه مردباشن جلوی ورود کالا ومصنوعات بنجل خارجی رو بگیرن ما قطعا خودکفا میشیم آخه کشوری پهناور وچارفصل ودوسر دریا ومنبع انواع انرژی خیلی بده که منتظر تولیدات خارجی باشه ما یک روزی بایستی به خام فروشی نه بگوئیم البته اگه این مدعیان اصولگرائی واصلاح طلبی رو از سر مدیریت کشور کم کنن وامیرکبیرها و قائم مقامها و عالی نسبها وقندچی ها وتهرانی مقدم ها وشهید ستاریها به مدیریت برسند
چرا نگفتی آلمان گفته در برجام باید به دیگر نوامیسمان هم گسترده شود و این افراد غرب زده.... ؟
کارمن تموم من میدونم
بعدازسه روز اعتراضات سهامداران برای راضی کردن انها امروز بورس را ۵-۶ هزارواحد مثبت کردند درحالیکه ابتدای صبح منفی بود
ازشنبه البته دوباره میریزه پایین (:
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۴۱ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۱
روندکاهشی بورس تا سقوط به کانال ۵۰۰ هزار واحدی ادامه خواهد داشت پس ازان هم درجا خواهدزد یا حداکثر رشد ناچیزی خواهدداشت
دوران روزهای سلایی رشد روزانه ۵ درصدی بسر رسید
فقط صلح و دوستی
کسانی که برجام را بزرگ می کنند و تحریم ها را عامل عدم پیشرفت کشور می دانند جواب بدهند که آمریکا در زمانی که آپلو هوا کرد و زمانی که برق را اختراع کرد و زمانی که مشغول ساخت پردازنده ها شد و کامپیوترها را ایجاد کرد و زمانی که تلفن و اینترنت را اختراع کرد از کدام کشور کمک گرفت و مگر غیر از این است که تماماً آنها را بر پایه توان داخلی ایجاد کرد؟ آمریکا زمانی آنها را ایجاد کرد که حتی نمونه ای از آن وجود نداشت و حاصل خلاقیت و ایده بود در حالی که در شرایط فعلی نمونه های آن وجود دارد و ابزارهای ساخت آن بوفور یافت می شود و تنها چیزی که متاسفانه وجود ندارد نگاه داخلی و چشم دروختن به خارج است. اجداد ما آهن و مس را یافتند و با دمیدن در آن ابزارها ساختند و در زمینها پنبه می کاشند و از تولید تا مصرف را در داخل تولید می کردند به جای پز آنها را دادن بهتر است مثل آنها روی پای خودمان بایستیم و به جای برجام برجام کردن حداقل ناهماهنگی ها و نقاط ضعف خود را برطرف کنیم که از ماست بر ماست
بهترین تحریم امریکا این است که اقازاده را ازامریکا اخراج کند تا دل ایرانی ها شاد شود
برچسب منتخب
# انتخابات # محمدباقر قالیباف # مصطفی پورمحمدی # سعید جلیلی # علیرضا زاکانی # امیرحسین قاضی زاده هاشمی # مسعود پزشکیان # انتخابات ریاست جمهوری