میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

پادشاه و ولیعهد سعودی به بایدن تبریک گفتند

خبرگزاری رسمی عربستان از پیام تبریک پادشاه و ولیعهد این کشور به «جو بایدن» جهت پیروزی وی در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا خبر داد.
کد خبر: ۱۰۱۳۹۷۶
| |
7445 بازدید
|
۱
پادشاه و ولیعهد سعودی به بایدن تبریک گفتند

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر از خبرگزاری رسمی عربستان (واس)، پادشاه و ولیعهد عربستان سعودی به «جو بایدن» نامزد دموکرات انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا بابت پیروزی در این انتخابات تبریک گفتند.

بر اساس این گزارش، «سلمان بن عبدالعزیز»، پادشاه و «محمد بن سلمان»، ولیعهد سعودی طی تلگرافی به جو بایدن تبریک گفته‌اند.

سران سعودی همچنین به «کامالا هریس»، معاون بایدن هم تبریک گفتند.

گفتنی است، دیروز چند رسانه آمریکایی از پیروزی بایدن در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا از طریق به دست آوردن آرای الکترال خبر داده بودند.

در این میان، شبکه تلویزیونی فاکس نیوز نزدیک به جمهوریخواهان اعلام کرد که ترامپ با ۲۱۴ رأی الکترال در برابر ۲۹۰ رأی الکترالِ بایدن نتیجه انتخابات را واگذار کرده است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۴
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۱۹ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۹
چیزی نشده فقط صاحب گاوداری عوض شده.
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت