ته چین؛

طرز تهیه قزل آلای کبابی

کد خبر: ۱۰۱۳۵۸۰
تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۰ 16 November 2020
تعداد بازدید : 72272
بازدید 84756
ماهی قِزِل‌آلا یا گُل‌ماهی از نوع ماهی‌های سردآبی است و در زیرگروه ماهی‌های آزاد جای می‌گیرد دارای بدنی فشرده و داری باله دمی بزرگ‌تر از ماهی آزاد است. این ماهی از طعم خاصی برخوردار است و طرفداران بسیاری دارد. طرز تهیه قزل آلای کبابی را با آموزش جواد جوادی فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱۱
قزل آلا نه پروانه ماهی. یک کم از تاجیکا یاد بگیریم
آقاجان چی استرالیاییه؟؟؟!! هزاران سال هست، تمام رودخانه های زاگرس از جمله زاینده رود پر هستند از این ماهی.
پاسخ ها
امیر
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۲۲ - ۱۴۰۰/۱۱/۱۴
این آقا تو استرالیاس یه صفحه یوتیوب داره و آموزش غذا میذاره تابناک برداشته ویدئوی اونو گذاشته اینجا.
اون آقا از محیط زنگی خودش خبرداره نه زاگرس
مردم ندارن گوشت بخورن آموزش کباب قزل آلا در این شرایط یعنی مردم آزاری!
پاسخ ها
ابراهیم
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۳۴ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۲
دوست عزیزمگه مهمه ملت گوشت بخورن براکسی گوشت پیشکششون هم گوجه وسیب زمینی راهم خیلیانمیتونن بخورن
یکی میمرد زه درد بی نوایی ، یکی می گفت آقا زردک می خواهی !!! نون و پنیر گیرمون بیاد کلاه مون می اندازیم ، آسمون !!!
با تشکر فراوان , این دست فیلمهای آموزشی ایده ساز هستند.
آقای آشپز موقع تهیه غذا یه دستکش هم دستش می کرد بهتر بود.
اجازه پخش این فیلم رو از ایشون گرفتید؟
پاسخ ها
رها
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۰۸ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۲
اقا ما بدون ماهیتابه کوکو میکنیم میگن کباب قزل..ما ماهی الان ۳ سال نمیخورزم نون پنیر خداشکر..ب فکر مردم بدشین ن اموزش قزل
درود بر شما که به فارسی اهمیت می دید
جناب امیر