ته چین؛
طرز تهیه قزل آلای کبابی
ماهی قِزِلآلا یا گُلماهی از نوع ماهیهای سردآبی است و در زیرگروه ماهیهای آزاد جای میگیرد دارای بدنی فشرده و داری باله دمی بزرگتر از ماهی آزاد است. این ماهی از طعم خاصی برخوردار است و طرفداران بسیاری دارد. طرز تهیه قزل آلای کبابی را با آموزش جواد جوادی فرامیگیرید.
گزارش خطا
پسندها:
۰
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱۱
پاسخ ها
امیر
| ۱۰:۲۲ - ۱۴۰۰/۱۱/۱۴
اون آقا از محیط زنگی خودش خبرداره نه زاگرس
پاسخ ها
ابراهیم
| ۱۴:۳۴ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۲
پاسخ ها
رها
| ۱۰:۰۸ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۲
جناب امیر


