صفحه خبر لوگوبالا تابناک

حضور وزیر دادگستری در جلسه کمیسیون حقوقی مجلس

نائب رییس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس ضمن تشریح جلسه امروز کمیسیون متبوع خود از حضور وزیر دادگستری در این جلسه برای پاسخگویی به سوالات نمایندگان خبر داد.
کد خبر: ۱۰۱۱۳۰۷
| |
7899 بازدید
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، حسن نوروزی درخصوص جلسه امروز کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس عنوان کرد: وزیر دادگستری در جلسه امروز کمیسیون برای پاسخگویی به سوالات نمایندگان حاضر شد، وزیر به سه سوال اینجانب، یک سوال آقای حاجی دلیگانی، دو سوال آقای کوچکی نژاد و به سوال آقای پژمانفر پاسخ داد.

وی افزود: نمایندگان از پاسخ به سوالات قانع نشدند، اینجانب نیز صرفا در پاسخ به یک سوال قانع شدم، مقرر شد مهلت دو هفته‌ای داده شود تا وزیر دادگستری پاسخ کتبی خود را ارائه کند در غیر این صورت سوالات به صحن مجلس می‌رود.
اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان