ده اسم پسرانه و دخترانه محبوب ایرانیان خارج از کشور

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، بهمن مشایخی روز دوشنبه افزود: در سال گذشته ۱۰ نام پسران از حیث فراوانی که ایرانیان خارج از کشور برای فرزندان پسر خود انتخاب کردند شامل رایان، لیام، کیان، آروین، دانیال، سام، نیکان، علی، محمد و آروین بود.
وی ادامه داد: همچنین ۱۰ نام دختران از نظر فراوانی که ایرانیان خارج از کشور در سال گذشته برای نامگذاری نوزادان دختر خود انتخاب کردند شامل لیانا، آوا، فاطمه، هانا، آریانا، مریم، النا، سوفیا، سارا و لیا بود.
مدیرکل امور هویتی ایرانیان خارج از کشور سازمان ثبت احوال کشور گفت: در سال گذشته ۱۲ هزار و ۷۰۲ مورد تولد ایرانیان خارج از کشور ثبت و برای آنها شناسنامه صادر شده، همچنین در این مدت ۱۸۲۹ مورد سند وفات (اعم از ثبت فوت های جاری و معوقه) مربوط به ایرانیان خارج از کشور به ثبت رسیده است.
مشایخی اعلام کرد: ۱۳۷ نمایندگی فعال جمهوری اسلامی ایران در خارج کشور ارائه خدمات هویتی ایرانیان خارج از کشور را بر عهده دارند و این نمایندگی ها اموری هویتی همچون ثبت ولادت، صدور شناسنامه و ثبت فوت ایرانیان مقیم خارج از کشور را انجام می دهند.
وی خاطرنشان کرد: این نمایندگی ها درخواست هایی مانند صدور گواهی تجرد، تغییر نام و نام خانوادگی، تعویض و صدور شناسنامه المثنی را تنظیم و برای اقدام و انجام فرآیند بعدی آن به اداره کل امور هویتی ایرانیان خارج از کشور در تهران ارسال می کنند.
مشایخی افزود: این اداره کل در راستای تحقق دولت الکترونیک و از طریق آرشیو الکترونیکی اسناد هویتی، صرف نظر از محل صدور شناسنامه آنها، در اسرع وقت اقدام و مساعدت لازم را انجام می دهد.
اداره کل امور هویتی ایرانیان خارج از کشور سازمان ثبت احوال کشور، زیرمجموعه معاونت امور اسناد هویتی سازمان ثبت احوال کشور است که در مجموع از اداره امور هویتی، اداره امورحقوقی و حل اختلاف، اداره خدمات الکترونیکی و واحد دبیرخانه تشکیل شده است.
اداره کل امور هویتی ایرانیان خارج از کشور یک حلقه ارتباطی است که ازطرفی با اتباع ایرانی خارج از کشور، نمایندگی های جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور، وزارت امورخارجه در تهران و از طرف دیگر نیز با سازمان ثبت احوال کشور و سایر ادارات ثبت احوال داخل کشور در حال همکاری است.
اولین سند ولادت اتباع ایران در خارج از کشور در سال ۱۳۰۸ هجری شمسی در نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در بمبئی تنظیم شد.
اسم علی و محمد اسمهای ایرانی نیستند بلکه عربی هستند
فکر میکنید چند درصد مردم یکبار یکی از داستانهای شاهنامه یا ابیاتی از بوستان یا جلسات سعدی را خونده اند؟؟؟؟ اصلا از کتب قدیم ایرانیان باخبر اند؟؟؟؟؟
بعیده، خیلی از عوامل دست به دست هم میدم که اینجوری بشه ولی مسلمه یکی از مقصرین هم سایتهای خبری مثل شماست. باید سرمقاله یا مقالاتی برای آشنایی مردم با فرهنگ غنی و ادبیات زیبا و هنر و موسیقی زیبای غنی ایرانی بنویسید. من چند ساله از سایتتون استفاده میکنم ولی کمتر شده که مطالبی ازین دست در سایتتون ببینم.
از نوشته های دکتر کزازی عزیز یا دکتر کریم زمانی یا دکتر خطیب الاسلام رهبر و خیلی از بزرگان استفاده کنید. مطالب کم و سودمند را بزارید تا مردم ببینند و ترغیب بشند. وظیفه شما رسانه هاست که فرهنگ سازی کنید.
هر کسی کو دور ماند از اصل خویش
باز جوید روزگار وصل خویش
مولانا
(رفتی ؟ میموندی با اون پول (که خیلی هم زیاد نیست مشکلات کشور رو حل میکردی
یکم با معنی حداقل اسم بگید






