۲ مصدوم در تصادف در محور سنندج-همدان

مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان کردستان گفت: امروز در محور سنندج_همدان تصادف پژو پارس با پژو ۲۰۶ موجب مصدوم شدن دو نفر از سرنشین‌ها شد.
کد خبر: ۱۰۱۱۰۸۷
|
۰۵ آبان ۱۳۹۹ - ۰۶:۳۰ 26 October 2020
|
4725 بازدید

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، جلالی اظهار کرد: ساعت ۱۸:۴۰ امروز (۴ آبان ماه ۹۹) با اعلام تصادف خودرو سواری پژو پارس با پژو ۲۰۶ در محور سنندج_همدان، فورا تیم واکنش هلال احمر استان به محل اعزام شدند.

وی افزود: پس از رسیدن تیم واکنش سریع به محل تصادف به علت شدت برخورد، یکی از سرنشینان پژو ۲۰۶ که در خودرو گرفتار شده بود پس از نیم ساعت تلاش تیم واکنش سریع جمعیت هلال احمر استان کردستان از لابلای انبوهی از آهن الات رها سازی و تحویل نیرو‌های اورژانس شدند.

جلالی خاطرنشان کرد: ۲ نفر مصدوم این حادثه توسط نیرو‌های اورژانس به بیمارستان کوثر شهرستان سنندج انتقال یافتند.
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت