شایعه قیمت‌گذاری دستوری فولاد تکذیب شد.

شایعه قیمت‌گذاری دستوری فولاد تکذیب شد.
کد خبر: ۱۰۱۰۱۷۹
| |
3040 بازدید

به گزارش بورس تابناک، سیف‌الله امیری مدیر کل دفتر صنایع معدنی وزارت صمت ابلاغیه قیمت گذاری دستوری فولاد را تکذیب کرد.

در روزهای گذشته اخباری مبنی بر قیمت‌گذاری دستوری در بورس کالا منتشر شده بود. اخباری که موجب ایجاد تردید در بسیاری از معامله‌گران برای خریدهای تازه در بورس  شده بود.

در همین زمینه داریوش اسماعیلی معاون معدنی وزیر صمت هم در گفتگو با مهر اعلام کرده بود: شیوه نامه قیمت گذاری فولاد هنوز نهایی نشده و در حال انجام کارهای کارشناسی هستیم.هدف ما حمایت از تولید و حذف رانتخواران و دلالان از بازار فولاد است. این شیوه نامه فقط برای دلالان، رانت خواران و سودجویان مضر است و در جهت حمایت از تولید و تقویت صادرات است.

او تاکید کرده بود: با کمیسیون صنایع ، مرکز پژوهش و نائب رئیس اول مجلس و همچنین انجمن نوردکاران و همچنین تولیدفولاد جلساتی در این زمینه داشتیم و هماهنگی های لازم انجام شده است.

 

منبع:همفکران

 

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت