ته چین
طرز تهیه کته بره
کَته یک روش پخت برنج در آشپزی ایرانی و منسوب به استانهای شمالی ایران است. در این روش، برنج با شعلهٔ آرام و بدون صافکردن پخت میشود. کته معمولاً با کباب و خوراکهای اصلی مصرف میشود. کته بره یکی از انواع کته است که طرز تهیه آن را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفهای فرامیگیرید.
گزارش خطا
پسندها:
۰
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۳
با حقوق ۲ میلیون و پانصد هزار تومنی و اجاره خونه و ۲ بچه میشه این غذاها رو درست کرد؟؟؟ گوشت سردست یا بره؟؟؟؟
خانواده هایی هستند که 6 ماهه گوشت نخوردند، اونوقت شما تهیه کته بره میذارید؟

