جسارت كم‌سابقه بحرين عليه برنامه اتمي ایران

کد خبر: ۱۰۰۸
| |
7564 بازدید
شيخ سالم بن حمد آل خليفه، وليعهد بحرين كه بخشي از قلمرو پيشين کشورمان به شمار مي آيد، در مصاحبه با دو روزنامه انگليسي «تايمز» و «ديلي تلگراف» در اقدامي بي‌سابقه و براي نخستين بار توسط يکي از حاکمان کشورهاي حوزه خليج فارس گفته است: «هرچند ايران هنوز به بمب اتم دست نيافته است، آنها در حال توسعه قابليت‌هاي دستيابي به بمب هسته‌اي و توليد آن هستند».
 
وي ادعا کرد : اگر ايران تاکنون به بمب هسته‌اي دست نيافته، به اين دليل بوده که تهران در پي توسعه دانش و توانايي هاي خود در اين زمينه است.
وليعهد بحرين در ادامه از هند خواست تا به همراه روسيه براي يافتن راهكاري مسالمت آميز درباره موضوع هسته‌اي ايران تلاش کند.
 
او اخطار داده است که اين موضوع، همه منطقه را درگير يک جنگ تمام عيار مي‌كند. او در عين حال گفته است که زمان براي گفت‌وگو باقي مانده و طرفين نياز به گفت‌وگو دارند.
 
بحرين هم اکنون ميزبان ناوگان پنجم آمريکاست که که هدف اصلي اين ناوگان از استقرار در اين کشور کوچک، نگهداري از تنگه هرمز است.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی