خطیب زاده:

بگذارید کره پول را به سوئیس منتقل کند

سخنگوی وزارت خارجه کشورمان خطاب به آمریکایی ها تاکید کرد: عملتان را با حرفتان یکی کنید. از «اوفک» بخواهید به کره جنوبی اجازه دهد که پول ما را به کانال سوییس منتقل کند.
کد خبر: ۱۰۰۷۶۲۸
| |
20255 بازدید

بگذارید کره پول را به سوئیس منتقل کند


به گزارش  تابناک به نقل از مهر، سعید خطیب زاده سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در مطلبی در فضای مجازی نوشت: ایالات متحده همچنان به تکرار پیشنهادهای پوچ و توخالی برای «کمک» ادامه می‌دهد.

وی در ادامه تاکید کرد: یک پیشنهاد: عملتان را با حرفتان یکی کنید. از مسدود کردن حق مردم ایران برای استفاده از پول خودشان که در کره جنوبی، عراق و ژاپن بلوکه شده دست بردارید تا در میانه این همه‌گیری کرونا برای خرید غذا و دارو استفاده شود.

خطیب زاده در ادامه آورده است: موضوع ساده است. از «اوفک» (دفتر کنترل دارایی‌های خارجی خزانه داری آمریکا) بخواهید به کره جنوبی اجازه دهد که پول ما را به کانال سوییس منتقل کند.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت