میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

فرجام خواهی فدراسیون برای لغو محرومیت آل کثیر

کد خبر: ۱۰۰۶۸۱۷
| |
5589 بازدید
|
۱

 به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال،مهدی محمد نبی،دبیرکل فدراسیون فوتبال در این باره گفت: بر اساس ماده ۱۲۴ مقررات انضباطی و اخلاقی کنفدراسیون فوتبال آسیا از فردا ظرف ۳ روز فرصت برای اینکه درخواست تجدید نظر خواهی باشگاه پرسپولیس توسط فدراسیون ارسال شود وجود دارد و این به معنای این است که  حداکثر تا سه شنبه همین هفته این زمان موجود است و پیگیری ویژه در این باره انجام خواهد شد.

 

وی افزود:از سه شنبه به مدت ۵ روز  یعنی تا یکشنبه هفته آینده، فرصت ارائه لایحه دفاعیه وجود خواهد داشت.در این میان،مبلغ ثبت درخواست تجدید نظر خواهی معادل ۱۰۰۰ دلار آمریکا است و  خواسته ها و  ادله، فهرست شهود و خلاصه ای از شهادتنامه های کتبی می بایست در این فرآیند ٨روزه به ترتیب انجام شود.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
محمد
|
United States of America
|
۱۹:۰۹ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۳
همینکه اثبات شد تمام قد پشت پرسپولیس چه کسانی ایستادن و زمانی که استقلال و سپاهان نیاز به حمایت داشتن و نشد برای مردم کافیه
حالا با دلیل میگیم پرسپولیس یک تیم حکومتیه
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
الی گشت