صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

سقوط وال‌استریت پس‌از تست مثبت کرونای ترامپ

سهام وال‌استریت در پی خبر ابتلای ترامپ به ویروس کرونا سقوط کردند اما امید به تصویب بسته کمک مالی کرونایی جدید از سقوط شدید بازارها جلوگیری کرد.
کد خبر: ۱۰۰۶۵۴۱
| |
1958 بازدید

به گزارش بورس تابناک، در پایان معاملات روز جمعه آمریکا (بامداد شنبه به وقت تهران) سهام وال‌استریت در پی خبر ابتلای ترامپ به ویروس کرونا سقوط کردند اما امید به تصویب بسته مالی جدید به کاهش این افت کمک کرد.

میانگین صنعتی داو جونز ۱۳۴.۰۹ واحد یا ۰.۴۸ درصد افت کرد و در ۲۷٫۶۸۲.۸۱ واحد بسته شد. این شاخص در ابتدای معاملات دیشب، در واکنش اولیه به خبر بیماری ترامپ ۴۳۰ واحد سقوط کرده بود.

اس‌اندپی ۰.۹۶ درصد سقوط کرد و در ۳٫۳۴۸.۴۴ واحد به کار خود پایان داد. این شاخص هم در واکنش اولیه به خبر بیماری ترامپ ۱.۷ درصد سقوط کرده بود. کامپوزیت نزدک ۲.۲۲ درصد سقوط کرد و به ۱۱٫۰۷۵.۰۲ واحد بازگشت.

سهام ایرلاین‌های آمریکا پس از آنکه نانسی پلوسی از آنها خواست اخراج نیروهای خود را متوقف کنند چرا که بسته کمک آنها حتمی و قریب‌الوقوع است، جهش کرد.

علی‌رغم سقوط روز جمعه، همه شاخص‌های سهام آمریکا این هفته رشد کردند؛ داوجونز ۱.۹ درصد بالا آمد و اس‌اندپی و نزدک هر کدام ۱.۵ درصد به ارزش خود افزودند.

 
منبع: مهر
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات