تعداد بازدید : 78314
کد خبر:۱۰۰۵۳۳۹
کد خبر:۱۰۰۵۳۳۹
110443 بازدید
نظرات: ۳
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۰ | ۱۳۹۹/۰۷/۱۲
03 October 2020
ته چین؛

فوت و فن خرد کردن دل، قلوه و جگر

دل، قلوه و جگر گوسفند جزو گوشت‌های پرطرفدار در ایران است که طعم خاص و متفاوتی نیز ندارد. خرد کردن و پخت دل، قلوه و جگر فوت و فن‌هایی دارد که جواد جواد آشپز حرفه‌ای آن را آموزش می‌دهد.
گزارش خطا
نظرات شما
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۵
غیر قابل انتشار: ۰
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۵
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴ مهر ۱۳۹۹ - ۰۵:۳۳
چرا اینقدر خالکوبی !!!!!!!؟؟؟؟؟؟
پاسخ
ناشناس
چه ربطی به شما داره/:
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۴:۱۹
دم شما گرم زنده باد
پاسخ
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.