تعداد بازدید : 21042
کد خبر:۱۰۰۲۲۹۵
کد خبر:۱۰۰۲۲۹۵
28183 بازدید
ته چین؛

طرز تهیه شربت سکنجبین

سکنجبین معرب سکنگبین پارسی است و شربتی است که از سرکه و انگبین درست کنند. این شربت با سس گستریک در آشپزی فرانسوی و سس اگرودولچه در آشپزی ایتالیایی شباهت‌هایی دارد ولی نحوه‌ی تهیه و کاربرد آن به نوعی منحصر به فرهنگ غذایی ایران بزرگ است. طرز تهیه شربت سکنجبین را در تابناک فرامی‌گیرید.
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟