تعداد بازدید : 21042
کد خبر:۱۰۰۲۲۹۵
کد خبر:۱۰۰۲۲۹۵
28101 بازدید
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۰ | ۱۳۹۹/۰۶/۲۹
19 September 2020
ته چین؛

طرز تهیه شربت سکنجبین

سکنجبین معرب سکنگبین پارسی است و شربتی است که از سرکه و انگبین درست کنند. این شربت با سس گستریک در آشپزی فرانسوی و سس اگرودولچه در آشپزی ایتالیایی شباهت‌هایی دارد ولی نحوه‌ی تهیه و کاربرد آن به نوعی منحصر به فرهنگ غذایی ایران بزرگ است. طرز تهیه شربت سکنجبین را در تابناک فرامی‌گیرید.
گزارش خطا
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.