مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
طرز تهیه قیمه شاه عباسی
تعداد بازدید : 13339
کد خبر:۱۰۰۱۳۳۰
کد خبر:۱۰۰۱۳۳۰
23365 بازدید
ته چین؛

طرز تهیه سس کباب

یکی از دلایلی که کباب‌های پخت شده توسط رستوران‌های معمولاَ طعم بهتری از کباب خانگی دارد، استفاده از سس کباب توسط برخی آشپزهاست. طرز تهیه سس کتاب را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
گزارش خطا
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟