میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل
در پنج ماهه نخست سال ۹۹ محقق شد:

تولیدبیش‌از ۴۳هزار دستگاه خودرو در ایران‌خودرو خراسان

شرکت ایران خودرو خراسان در پنج ماهه ابتدایی امسال، موفق به تولید بیش از ۴۳ هزار دستگاه خودرو شد که بیانگر تحقق ۳۳ درصد برنامه های امسال تولید در این شرکت است.
کد خبر: ۱۰۰۱۱۷۶
| |
5547 بازدید

تولید بیش‌از ۴۳ هزار دستگاه خودرو در ایران‌خودرو خراسان

به گزارش تابناک به نقل از ایکوپرس، بیژن زاهدی فرد مدیرعامل سایت تولیدی ایران خودرو در خراسان، با اعلام این خبر تاکید کرد: همه ساز و کارهای تولید با استفاده از توان و ظرفیت های موجود در زنجیره تامین فراهم شده است .

وی با بیان این که امسال برنامه تولید ۱۳۰ هزار خودرو در سایت خراسان برنامه ریزی شده است، تصریح کرد: محصولات، شامل هایما، پارس و پژو ۴۰۵ اس.ال.ایکس است.

وی افزود: از ابتدای امسال تا نیمه شهریورماه دوهزار و ۴۲۱ دستگاه هایما، ۴۱هزار و ۱۶۰ دستگاه پژو ۴۰۵ و پارس در این شرکت تولید شده است .

وی اظهار امیدواری کرد روند تولید در شش ماه دوم شتاب بیشتری بگیرد.

مدیر عامل ایران خودرو خراسان یکی از مزیت های مطلوب این سایت تولیدی را همکاری گسترده با قطعه سازان استان خراسان رضوی دانست و گفت: این همکاری با نظارت دقیق ساپکو، نقش مهمی در روند رو به گسترش کمی و کیفی تولیدات شرکت ایران خودرو خراسان دارد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت