میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

ترابی ۳۵ درصد از قراردادش را به پرسپولیس می‌دهد

بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس که با جدایی ناگهانی خود به این باشگاه و هوادارانش شوک وارد کرد قرار است ۳۵ درصد را به این باشگاه بدهد.
کد خبر: ۱۰۰۱۱۶۳
| |
9462 بازدید
ترابی ۳۵ درصد از قراردادش را به پرسپولیس می‌دهد

به گزارش تابناک به نقل از فارس، نحوه جدایی مهدی ترابی از پرسپولیس باعث ناراحتی شدید هواداران از این بازیکن و البته دلخوری یحیی گل محمدی سرمربی سرخپوشان شد.

مهدی ترابی در قراردادش بندی داشت مبنی بر اینکه اگر باشگاه تا پایان فصل نتواند ۹۰ درصد قراردادش را بدهد می‌توانست قراردادش را یک طرفه فسخ کند. او با استناد به همین بند با توجه به اینکه ۷ درصد از مطالباتش تا رسدین به ۹۰ درصد مانده بود هفته گذشت به طور ناگهانی در باشگاه حاضر شد و این بند خود را فعال کرد.

ترابی در حالی اقدام به این کار کرد که در قرارداد او بندی دیگری هم وجود داشت در این راستا که اگر پیشنهادی از خارج داشته باشد با پرداخت ۳۵ درصد به باشگاه پرسپولیس می‌تواند لژیونر شود، اما نحوه رفتار این بازیکن باعث شد تا خیلی از افراد به او خرده بگیرند که وی بدون توجه به شرایط باشگاه و برای اینکه ۳۵ درصد را به این باشگاه ندهد برای تنها ۷ درصد پرداخت نشدن مطالباتش تا ۹۰ درصد اقدام به فسخ کرده است.

ظاهرا تماس‌هایی که با این بازیکن گرفته شده باعث شد تا ترابی برای جبران این جدایی اعلام کند آن ۳۵ درصدی که بابت لژیونر شدن باید به باشگاه می‌پرداخته را با وجود فسخ قرارداد به پرسپولیس می‌دهد.

البته او از سرخپوشان طلب دارد و ظاهرا قصد دارد این طلب را در ازای ۳۵ درصد ببخشد و مابقی پول تا رسیدن به ۳۵ درصد را به باشگاه بدهد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا از سهمیه بندی جدید بنزین رضایت دارید؟
الی گشت