صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

شیلد به اندازه ماسک در پیشگیری از کرونا تاثیر ندارد

محققان معتقدند شیلدهای پلاستیکی جایگزین مناسبی برای ماسک در پیشگیری از بیماری کووید ۱۹ نیستند.
کد خبر: ۱۰۰۰۳۱۲
| |
12242 بازدید
شیلد به اندازه ماسک در پیشگیری از کرونا تاثیر ندارد

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، محققان دانشگاه کالیفرنیا دریافتند شیلدهای پلاستیکی صورت محافظ‌های ضعیف‌تری نسبت به ماسک‌های استاندارد هستند. این شیلدها دور از صورت قرار می‌گیرند و در قسمت پایین و پهلوها شکاف دارند و در صورت سرفه یا عطسه فرد حامل کروناویروس، قطرات بیشتری به فضا پخش می‌شوند.

این آزمایشات در مورد استفاده از ماسک‌های دارای فیلتر هوا هم نشان داد که انها به اندازه ماسک‌های معمولی مؤثر نیستند.

دکتر «راوینا کولار»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «افراد نباید به ماسک‌های دارای فیلتر هوا یا شیلدها اتکاء کنند. آنها به قدر کافی ویژگی محافظتی ندارند.»

وی تاکید می‌کند: «افراد باید از ماسک‌های معمولی استاندارد استفاده کرده و فاصله اجتماعی را نیز رعایت نمایند.»

محققان معتقدند ماسک‌های معمولی عملکرد بهتری در محدودکردن انتقال ذرات آلوده به کروناویروس و در نهایت پیشگیری از بیماری کووید ۱۹ دارند.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات