صفحه خبر لوگوبالا تابناک

قطر، ایران را متهم و محکوم کرد!

وزارت خارجه قطر ادعا کرد که مسئولیت حقوقی کامل این حملات و پیامدها و عواقب آن بر عهده جمهوری اسلامی ایران است.
کد خبر: ۱۳۸۵۱۸۶
| |
5224 بازدید
|
۲

قطر، ایران را متهم و محکوم کرد!

به گزارش تابناک، وزارت امور خارجه قطر روز جمعه حملات به خاک خود، اردن، بحرین و کویت را به شدت محکوم کرد و آن را نقض آشکار حاکمیت کشورها و تمامیت ارضی آن و نقض حاکمیت قانون بین‌المللی و منشور سازمان ملل و اصول حسن همجواری توصیف کرد.

براساس بیانیه وزارت خارجه قطر، این وزارتخانه اشاره کرد که تداوم این حملات، تشدید تنش خطرناکی است که تلاش‌ها با هدف مهار تنش را پیچیده می‌کند و موجب تضعیف تلاش‌های سیاسی و دیپلماتیک با هدف تحقق امنیت و ثبات در منطقه می‌شود.

وزارت خارجه قطر ادعا کرد که مسئولیت حقوقی کامل این حملات و پیامدها و عواقب آن بر عهده جمهوری اسلامی ایران است.

این وزارتخانه تاکید کرد که قطر حق کامل خود در پاسخ براساس احکام قانون بین‌المللی و ماده ۵۱ منشور سازمان ملل و اتخاذ تدابیر لازم برای حفظ حاکمیت، امنیت، تمامیت اراضی و شهروندان خود را محفوظ می‌داند.

وزارت امور خارجه قطر مجدد بر همبستگی کامل قطر با کشورهای برادر و حمایت از اقدامات مشروع برای حفظ حاکمیت، امنیت و تمامیت ارضی خود تاکید کرد.

این وزارتخانه بر لزوم توقف فوری و کامل همه اقدامات نظامی و تعرضاتی که امنیت منطقه و ثبات آن را تهدید می‌کند و جلوگیری از اقدامات برای گسترش تنش و بازگشت جدی به مسیر گفت وگو و مذاکرات و پایبندی به تفاهمات حاصل شده، تاکید کرد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۲۷
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۵:۳۳ - ۱۴۰۵/۰۴/۲۷
قطر غلط کرد و ... خورد. طبق حقوق بین الملل ما حق داریم خاک هر کشوری که از آن برای حمله به ایران استفاده شود را هدف قرار دهیم. قطر می خواهد در امان باشد خیلی ساده‌ است. پایگاه‌های آمریکایی را ببندد و آمریکایی ها را اخراج کند. تازه ما فقط پایگاه‌های آمریکا را زده ایم در حالی که حق داریم زیر ساخت‌ها و شهروندان قطر را هم بزنیم.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۲۹ - ۱۴۰۵/۰۴/۲۷
قطر خودش در مزام خیانته به اسلام ومنطقه نمک به حرام