صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

توضیح معاون دفتر پزشکیان درباره طرح «اینترنت پرو»

معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس‌جمهوری با بیان اینکه پزشکیان با محدودیت دسترسی مردم به اینترنت بین‌المللی مخالف است، تصریح کرد: طرح اینترنت پرو که با مصوبه شورای عالی امنیت ملی در حال انجام است راه موقت برای دسترسی‌ ضروری است.
کد خبر: ۱۳۶۹۳۰۳
| |
3982 بازدید

توضیح معاون دفتر پزشکیان درباره طرح «اینترنت پرو»

به گزارش تابناک، مهدی طباطبایی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «رئیس‌جمهور با محدودیت دسترسی مردم به اینترنت بین‌المللی قویاً مخالف است. مراجع تخصصی در شرایط جنگی مخاطراتی برای بازگشایی اینترنت قائلند که قابل اعتناست.

طرح اینترنت پرو که با مصوبه شورای عالی امنیت ملی در حال انجام است صرفاً راهی موقت برای دسترسی‌های ضروری به اینترنت جهانی است. ‏با حجم محدود و کاربران محدودتر، لذا بحث درآمدزایی برداشتی انحرافی است. با این حال اما وظیفه همان مراجع ذیصلاح اعم از کمیته تخصصی شعام، وزارت ارتباطات یا مرکز ملی فضای مجازی ارائه توضیح به مردم و اقناع افکار عمومی است. از این حیث کوتاهی کرده‌اند.»

این پیام معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس‌جمهوری احتمالا توضیحی برای واکنش سازمان نظام پرستاری به عرضه اینترنت پرو به اعضای این سازمان بوده است.

گفتنی است،، سازمان نظام پرستاری در ازای ارائه اینترنت پرو به اعضای این سازمان تأکید کرده است:  سازمان نظام پرستاری جمهوری اسلامی ایران تا زمان فراهم شدن دسترسی عموم مردم ایران به اینترنت بین‌الملل، درخواست هیچ امتیاز ویژه ای را برای اعضای خود نخواهد داشت.

 

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟