فرمانده مرزبانی: مرزها تحت کنترل است

سردار علی اکبر جاویدان ۲۱ فروردین در بازدید از واحدهای مرزی جنوب استان سیستان و بلوچستان با تجلیل از خدمات شایسته و اثربخش مرزداران در تأمین نظم و امنیت منطقه، افزود: حفظ امنیت، مهمترین و اصلی ترین مأموریت مرزبانی است که به لطف خدا، مرزداران خستگیناپذیر همواره با شایستگی و توانمندی در حفظ و ارتقای آن بهصورت شبانه روزی و یک نفس در تلاش و تکاپو هستند.
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا؛ وی با بیان اینکه نگهبانی از مرزهای کشور امری مقدس است، گفت: امروز شما مرزبانان مقتدر با حراست از کیان مرزهای مقدس ایران اسلامی نقش ارزنده ای در برقراری امنیت کشور دارید.
سردار جاویدان ضمن قدردانی از تلاش ها و زحمات مرزداران یگان های دور دست مرزبانی استان سیستان و بلوچستان اظهار کرد: با تلاش و همت مضاعف شما مرزداران در زمان حاضر امنیت منطقه قابل لمس بوده و این همت والا و زحمات شبانه روزی و خستگی ناپذیر شما مرزداران در پیشگاه امام عصر (عج) ارزشمند بوده و اجر اخروی در پی خواهد داشت.
گفتنی است؛ سردار علی اکبر جاویدان فرمانده مرزبانی فراجا در معیت سردار رضا شجاعی فرمانده مرزبانی استان سیستان و بلوچستان در فرماندهی هنگ مرزی جکیگور، نگور و پایگاه دریابانی چابهار ضمن عرض خداقوت به مرزبانان تامین کننده نظم و امنیت در مرز، توان رزمی و عملیاتی مرزداران را مورد ارزیابی قرار داد.




