صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

الجزیره: این هفته، تعیین‌کننده جنگ است!

نورالدین الدغیر خبرنگار الجزیره در تهران نوشت: به گفته یک فرد آگاه، این هفته ممکن است هفته‌ای تعیین‌کننده در نبرد ایران با آمریکا و اسرائیل باشد. به زودی ممکن است شاهد تغییری در میدان درگیری‌ها باشیم.
کد خبر: ۱۳۶۲۹۴۲
| |
11082 بازدید
|
۲
الجزیره: این هفته، تعیین‌کننده جنگ است!

به گزارش تابناک به نقل از انتخاب؛ نورالدین الدغیر خبرنگار الجزیره در تهران نوشت: به گفته یک فرد آگاه، این هفته ممکن است هفته‌ای تعیین‌کننده در نبرد ایران با آمریکا و اسرائیل باشد. به زودی ممکن است شاهد تغییری در میدان درگیری‌ها باشیم. 

 او ادامه داد: یک عنصر اساسی از محور مقاومت آماده شده است تا در هر لحظه وارد نبرد شود. منبع می‌گوید: اقدامات گسترده‌ای در زمینه کریدورها نهایی شده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۱۶ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۴
پدافند اسرائیل که کم بیاد می افتن دنبال التماس ترک مخامصه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۴ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۴
اگر عربستان و ترکیه و امارات و بقیه کشورهای گوگولیه خلیج فارس ، عقل داشنتد می آمدند با بیرون کردن آمریکایی ها به ایران می پیوستند و اسرائیل را می گرفتیم. چون اگر این جنگ تمام شود شک نکنید حدف بعدی عربستان و ترکیه است. تا زمان وجود دارد باید تصمیم گرفته شود.
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...