ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

توقف تولید گاز طبیعی مایع در قطر

قطر تولید گاز طبیعی مایع خود را به حالت تعلیق کامل درآورد.
کد خبر: ۱۳۶۰۷۱۶
| |
254 بازدید

توقف تولید گاز طبیعی مایع در قطر

به گزارش سرویس انرژی تابناک به نقل از تسنیم،  شرکت انرژی قطر (QatarEnergy) دقایقی پیش با صدور بیانیه‌ای رسمی اعلام کرد که در پی حمله امروز صبح به تأسیسات بارگیری در بندر راس لفان (Ras Laffan)، بزرگترین پایانه صادرات گاز طبیعی مایع (LNG) در جهان، قطر تولید گاز طبیعی مایع خود را به حالت تعلیق کامل درآورده است.
بر اساس این گزارش، این حمله که خسارات قابل توجهی به زیرساخت‌های بارگیری و خطوط لوله انتقال وارد کرده، منجر به توقف کامل عملیات در این مجتمع عظیم صنعتی شده است. هنوز هیچ گروهی مسئولیت این حمله را بر عهده نگرفته و جزئیات مربوط به ماهیت آن اعلام نشده است.
با توجه به اینکه قطر به عنوان بزرگ‌ترین تولیدکننده LNG در جهان، سهمی نزدیک به 20٪ از عرضه جهانی این سوخت استراتژیک را در اختیار دارد ، توقف تولید در این کشور بلافاصله باعث ایجاد شوک عظیمی در بازارهای جهانی انرژی شد.

تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
مرجع جواهرات