صفحه خبر لوگوبالا تابناک

دستگاه مخلوط‌کن جان کارگر جوان را گرفت

ابوالفضل اسدی (رئیس آتش نشانی نیشابور) در تشریح جزئیات این حادثه گفته است: در پی تماس با سامانه ۱۲۵ مبنی بر بروز حادثه برای یکی از کارگران کارخانه تولید خوراک دام در شهرک صنعتی خیام، یک تیم از نجاتگران ایستگاه شهید صدیقی به محل حادثه اعزام شدند.
کد خبر: ۱۳۵۵۱۸۵
| |
2625 بازدید
|
۲

روز گذشته یک نفر از کارگران یک کارخانه تولید خوراک دام در شهرک صنعتی خیام نیشابور، بر اثر سقوط در قیف مخلوط کن کشته شد.

به گزارش تابناک به نقل از حادثه ۲۴، ابوالفضل اسدی (رئیس آتش نشانی نیشابور) در تشریح جزئیات این حادثه گفته است: در پی تماس با سامانه ۱۲۵ مبنی بر بروز حادثه برای یکی از کارگران کارخانه تولید خوراک دام در شهرک صنعتی خیام، یک تیم از نجاتگران ایستگاه شهید صدیقی به محل حادثه اعزام شدند.

به گفته وی؛ در بررسی‌های اولیه مشخص شد یک کارگر جوان حدود ۲۵ساله حین کار با دستگاه مخلوط کن، به علت سقوط داخل قیف این دستگاه بر اثر خفگی جان باخته است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار:
در انتظار بررسی:
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۱۲ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۳
روحش شاد و یادش گرامی
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۵ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۳
بیچاره کارگر
آخرین اخبار