صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ملی گلد موبایل خبر

متلک رئیس‌جمهور فنلاند به ترامپ!

رئیس‌جمهور فنلاند الکساندر اشتاب با اشاره به تنش‌های اخیر میان اروپا و آمریکا گفت که دونالد ترامپ باید به‌جای دیپلماسی گُلفی به «دیپلماسی سونا» تغییر روش بدهد.
کد خبر: ۱۳۵۲۸۶۲
| |
12737 بازدید
|
۱
متلک رئیس‌جمهور فنلاند به ترامپ!

به گزارش تابناک به نقل از فارس، الکساندر اشتاب پیشنهاد داد که تنش‌ها بر سر جزیره گرینلند میان آمریکا و اروپا، «در استخر سونا» حل‌و‌فصل بشود. به گزارش روز سه‌شنبه راشاتودی، وی با اشاره به برگزاری نشست داووس در سوئیس گفت: «فردا بیشتر رهبران اروپایی اینجا خواهند بود. ما هنوز کارهای زیادی برای انجام دادن داریم. دیپلماسی اینگونه است.»

اشتاب افزود: «گاهی اوقات خوب است که آرام بشوی، بروی سونا، حمام کنی و راه‌حل را پیدا کنی.» سونا بخشی از فرهنگ فنلاند است و سونای فنلاندی در فهرست میراث فرهنگی یونسکو ثبت شده است. در ادامه مجری برنامه گفت که اگر شما بتوانی دونالد ترامپ را راضی کنی که به سونا برود، ما به برخی اهدافمان برسیم که در پاسخ به این اظهارات، اشتاب گفت که ترامپ می‌تواند «از دیپلماسی گُلفی به دیپلماسی سونا» تغییر روش بدهد. در روزهای گذشته رئیس‌جمهور آمریکا، پس از مخالفت اروپایی‌ها با تصرف گرینلند توسط آمریکا، هشت کشور عضو ناتو را به اعمال تعرفه تهدید کرد. این اقدام منجر به تشدید تنش‌های میان آمریکا و اروپا شد و اروپایی‌ها نیز تهدید به اعمال تعرفه بر کالاهای آمریکایی کردند.

ملی گلد موبایل خبر
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۲۰ - ۱۴۰۴/۱۱/۰۱
با این حجم الکلی که عزیزان غربی در بدن دارند ! می بایست مثل پوتین دیپلماسی را به سمت شیرجه توی آب یخ در این فصل زمستان تغییر داد تا اعصاب کلاً ریست شود :)
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات