ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

بازداشت عوامل آتش‌زدن حرم امام‌زاده سبزقبا

پس از آتش زدن و تخریب برخی از اموال عمومی به خصوص آتش زدن حرم مطهر امام‌زاده سبزقبا در شهرستان دزفول، موضوع به صورت ویژه در دستور کار سازمان اطلاعات انتظامی قرار گرفت.
کد خبر: ۱۳۵۲۵۸۵
| |
3233 بازدید
بازداشت عوامل آتش‌زدن حرم امام‌زاده سبزقبا

به گزارش تابناک به نقل از فرمانده انتظامی استان خوزستان از دستگیری عوامل و لیدر اصلی آتش زدن حرم امام‌زاده سبزقبا در دزفول خبر داد.

سردار سید محمود میرفیضی اظهار کرد: پس از آتش زدن و تخریب برخی از اموال عمومی به خصوص آتش زدن حرم مطهر امام‌زاده سبزقبا در شهرستان دزفول، موضوع به صورت ویژه در دستور کار سازمان اطلاعات انتظامی قرار گرفت.

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا بنا بر اعلام پلیس در روز دوشنبه ۲۹ دی‌ماه، وی افزود: با دریافت گزارش‌های مردمی و پیگیری‌های فنی اطلاعاتی ۶ عامل و لیدر اصلی تخریب‌گر اموال عمومی و آتش زدن و تخریب حرم مطهر امام‌زاده سبزقبا توسط سربازان گمنام امام زمان (عج) در سازمان اطلاعات انتظامی شهرستان دزفول شناسایی و در یک عملیات غافلگیرانه در مخفیگاهشان دستگیر شدند.

فرمانده انتظامی استان خوزستان تصریح کرد: با همکاری و حمایت‌های خوب مردمی، بسیاری از اغتتشاشگرانی که اقدام به تخریب اموال عمومی کرده بودند توسط فرزندانشان در فرماندهی انتظامی استان خوزستان دستگیر شدند و اندک نفرات باقی مانده نیز مورد رصد و شناسایی قرار گرفته‌اند که به زودی دستگیر و تحویل مراجع قضایی داده خواهند شد.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟