صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

زمان آغاز کارزار تعیین مزد کارگران

مذاکرات سه جانبه تعیین دستمزد کارگران برای سال جدید، طبق روال همه ساله در آستانه آغاز است.
کد خبر: ۱۳۵۱۳۹۳
| |
2487 بازدید
|
۳
زمان آغاز کارزار تعیین مزد کارگران

به گزارش تابناک به نقل از همشهری آنلاین، مذاکرات سه جانبه تعیین دستمزد کارگران برای سال جدید، طبق روال همه ساله در آستانه آغاز است. در این مذاکرات که با توافق روی هزینه معیشت کارگران وارد مرحله جدی می‌شود، تنها امکان چانه زنی کارگران برای نزدیک کردن دستمزد به هزینه معیشت است.

کارگر صنعتی
به گزارش همشهری آنلاین، محسن باقری، نماینده کارگران در کمیته مزد شورای عالی کار، گفت: جلسات کمیته مزد از هفته آینده به‌صورت دو هفته پشت سر هم برگزار می‌شود.

نماینده کارگران در کمیته مزد شورای عالی کار، افزود: دستمزد در کنار اینکه باید متناسب با تورم تعیین شود، در راستای تبصره ۲ ماده ۴۱ قانون کار باید جوابگوی هزینه‌های معاش زندگی باشد.

او با تاکید بر اینکه ما اجرای قانون را در تعیین دستمزد خواستاریم، اظهار کرد: جلسات کمیته مزد کمک می‌کند تا هزینه سبد معاش کارگران تعیین شود و ملاکی برای تعیین مزد واقعی در جلسات شورای‌عالی کار باشد.

پیشرفت ۳۰ درصد نهضت ملی مسکن در ۴ سالگی
پیشرفت فیزیکی پروژه‌های نهضت ملی مسکن با گذشت ۴ سال از آغاز ساخت‌وساز به ۳۰ درصد رسید.

از آنجایی که هزینه ساخت در طرح نهضت ملی مسکن بر اساس قیمت‌های واقعی محاسبه می‌شود، طولانی شدن روند عملیات اجرای به زیان متقاضیان بوده و باعث افزایش چندین برابری آورده نقدی آنها شده است.

رشد ۷ درصدی عرضه گوشت طیور
براساس گزارش مرکز آمار، مقایسه عملکرد کشتارگاه‌های رسمی کشور در آذر ۱۴۰۴ با ماه مشابه سال ۱۴۰۳ نشان‌دهنده افزایش ۶ درصدی مقدار عرضه گوشت انواع طیور در کشتارگاه‌های رسمی کشور است. همچنین مقدار عرضه گوشت طیور در کشتارگاه‌های رسمی کشور در آذر ۱۴۰۴ نسبت به ماه قبل (آبان) در حدود ۷ درصد افزایش داشته است.

آغاز پیش‌فروش بلیت قطار‌های مسافری بهمن‌ماه
پیش‌فروش بلیت در همه محور‌ها (مسیر‌های رفت تا تاریخ ۱۰ بهمن و مسیر‌های برگشت تا ۱۱ بهمن)، از ساعت ۱۰ تا ۱۲ امروز سه‌شنبه (۲۳ دی ماه) از طریق سکو‌های مجاز فروش اینترنتی بلیت آغاز می‌شود.

پیش‌فروش حضوری بلیت‌های این بازه زمانی نیز از ساعت ۱۲ تا ۱۴ همان روز از طریق مراکز مجاز فروش حضوری انجام می‌شود. از ساعت ۱۴ به بعد نیز به‌صورت همزمان پیش فروش ادامه خواهد داشت.

هموطنان برای کسب اطلاعات می‌توانند به‌صورت شبانه‌روزی با شماره ۰۲۱۵۱۴۹ تماس بگیرند یا به rai.ir مراجعه کنند.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۴۵ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۲
دلار و طلا را برگردانید به سال 1400 مشکل حقوق و ... حل میشود
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۴۶ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۲
این خیمه شب بازی تعیین حقوق و دستمزد که هرسال شب عید انجام میشه یک شوآف و نمایش بیشتر نیست.در این مملکت به کارگرها به چشم برده نگاه میشه و فقط بحدی به کارگر حقوق میدن که از گرسنگی نمیره و بتونن ازش کار بکشن.در مجموع کارگرها و خانواده هاشون چیزی حدود 80 تا 90 درصد این جامعه رو تشکیل میدن که عملا برده قشر سرمایه دار ایران هستند.خود دولت هم متاسفانه با سرمایه دارهاست و اصلا براش مهم نیست که قشر کارگر از گرسنگی بمیره و در فقر مطلق زندگی کنه.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۴۶ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۲
دستمزد برا چی؟
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات