تصادف هواپیما با یک خودرو قربانی گرفت

تصادف هواپیما با یک خودرو در فرودگاه هنگ کنگ ۲ کشته بر جای گذاشت.
کد خبر: ۱۳۳۵۳۵۹
| |
1426 بازدید

تصادف هواپیما با یک خودرو قربانی گرفت

به گزارش تابناک به نقل از ایرنا؛ یک هواپیمای باری هنگام فرود روی باند فرودگاه بین‌المللی هنگ کنگ با یک وسیله نقلیه برخورد کرد که بر اثر آن ۲ تن کشته شدند.

هواپیمای باری بوئینگ ۷۴۴ از مبدا امارات به هنگ کنگ پرواز کرده بود. فرودگاه بین‌المللی هنگ کنگ یکی از شلوغ‌ترین فرودگاه‌های دنیاست.

عکس‌ها و ویدیو‌هایی که در رسانه‌های محلی منتشر شده است نشان می‌دهد که بخشی از بدنه هواپیما در دریای مجاوز فرودگاه فرو رفته و شکاف‌های بزرگی در آن ایجاد شده است.

«دپارتمان هواپیمایی غیرنظامی هنگ کنگ» اعلام کرد که این هواپیما «در هنگام فرود منحرف شد و به دریا افتاد.»

این نهاد افزود: اطلاعات اولیه حاکی است که چهار خدمه هواپیما نجات یافته و به بیمارستان منتقل شدند، اما ۲ کارمند که روی باند فرودگاه بودند به دریا افتادند.

باندی که حادثه در آن اتفاق افتاد موقتا تعطیل شد، اما ۲ باند دیگر فرودگاه هنگ کنگ همچنان فعال است.

پرواز بیش از ۱۲ هواپیمای باربری در روز دوشنبه لغو شد، اما به نظر می‌رسد که تغییری در برنامه هواپیما‌های مسافربری ایجاد نشده است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت