بالا گرفتن دعوا میان پرسپولیس و سازمان لیگ؛ کدام‌شان راست می‌گوید؟

پرسپولیس که نتوانسته بود قرارداد تعدادی از بازیکنانش را پیش از هفته اول در سازمان لیگ ثبت کند و موفق به دریافت کارت بازی آنها شود، حالا این نهاد را متهم کرده است که اقدام آنها برخلاف رویه با سایر تیم‌ها بوده است.
کد خبر: ۱۳۲۳۵۴۹
|
۲۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۶ 19 August 2025
|
2301 بازدید
|
۶

بالا گرفتن دعوا میان پرسپولیس و سازمان لیگ؛ کدام‌شان راست می‌گوید؟

مدیران سازمان لیگ پاسخ پرسپولیسی‌ها را دادند و حالا اختلاف بالا گرفته است. سرخپوشان پیش از دیدار با فجرسپاسی موفق به ثبت قراردادشان نشدند و کارت بازی برای تعدادی از بازیکنان این تیم صادر نشد که مدیران پرسپولیس انگشت اتهام را به سمت سازمان لیگ نشانه گرفته‌اند.

به گزارش سرویس ورزشی تابناک، دیدار پرسپولیس و فجرسپاسی در هفته نخست رقابت‌های لیگ برتر تحت تأثیر غیبت تعدادی از بازیکنان پرسپولیس بود. دو روز مانده به بازی، خبر آمد که این باشگاه نتوانسته قرارداد بازیکنانش را به دلیل عبور از سقف بودجه ثبت کند و در نهایت نیز مجبور شد برای حل این چالش، تعدادی از بازیکنان را از لیست بیرون بگذارد تا قرارداد سایر نفرات تمدید شود. موضوعی که حسابی پرسپولیسی‌ها را شاکی کرد و از مدیران این باشگاه گرفته تا کادرفنی و بازیکنان، به شکل‌های مختلف به این موضوع اعتراض کردند.

پرسپولیس که با غیبت تعدادی از بازیکنان اصلی خود از جمله پیام نیازمند، مرتضی پورعلی‌گنجی، سرژ اوریه، میلاد سرلک، مجتبی فخریان و تیوی بیفوما به مصاف فجرسپاسی رفت، در هفته نخست دچار مشکل شد. شاید اگر گل لحظات پایانی علی علیپور نبود، وضعیت برای سرخپوشان سخت‌تر هم می‌شد، اما واکنش‌های پس از بازی هم در نوع خود جالب بود. وحید هاشمیان، سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در خصوص ثبت نشدن قرارداد تعدادی از بازیکنانش پس از بازی گفت: «دوست ندارم اتفاقات را به خارج از زمین ارتباط بدهم و مسئولیت بازی را بر عهده نگیرم. به دلیل قانون سقف بودجه، تا دقیقه آخر نمی‌دانستیم کدام بازیکنان را در اختیار داریم. بیشتر از سه بار برنامه‌مان را برای ضربات ایستگاهی تغییر دادیم و ترکیب تیم دچار تغییر شد.»

حسین کنعانی‌زادگان، مدافع پرسپولیس هم که از نتیجه حاصل شده خرسند نبود با حمایت از سرمربی سرخپوشان و با بیان این جمله که وحید هاشمیان تیم را به گونه‌ای ساخته است که تا لحظه آخر می‌جنگیم، درباره ثبت نشدن قراردادها گفت: «تعدادی از قراردادها مشکل داشت و یک تیم بیرون داشتیم که قرارداد آنها ثبت نشده بود.» اما تندترین واکنش را رضا کرمانشاهی، مدیر اجرایی باشگاه پرسپولیس داشت که خطاب به سازمان لیگ گفت: «نمی‌دانم از سازمان لیگ تشکر کنم یا گلایه! من سؤال دارم؛ آیا سایر تیم‌ها سقف قرارداد را رعایت کردند؟ اصلاً بحث سقف قراردادی وجود نداشت، دقیقه آخر دوستان زدند زیر حرف‌شان! من نمی‌دانم تیم‌های دیگر چطور قراردادشان را ثبت کردند.»

مدیر نقل‌وانتقالات سازمان لیگ کرمانشاهی را به عنوان مدیر اجرایی پرسپولیس به بی اطلاعی متهم کرده تا به نوعی این پیام را برای هواداران پرسپولیس بفرستد که مقصر ثبت نشدن قرارداد بازیکنان این تیم، مدیران باشگاه بوده‌اند، نه سازمان لیگ.

پرسپولیسی‌ها در حالی توپ را به زمین سازمان لیگ انداختند که اگر سقف بودجه را رعایت نکرده باشند، بدون درست یا غلط بودن این قانون مقصر این اتفاق بوده‌اند. البته واکنش‌های مدیر اجرایی پرسپولیس بی پاسخ نماند و مدیران سازمان لیگ هم در قامت پاسخگویی برآمدند. فرشید طاهری، مدیر نقل‌وانتقالات سازمان لیگ فوتبال ایران خطاب به کرمانشاهی اظهار داشت: «دستورالعمل سقف بودجه برای سومین فصل پیاپی است که در لیگ برتر اجرا می‌شود. آقای کرمانشاهی ظاهراً با وجود داشتن مسئولیت در باشگاه اطلاعی از این قانون ندارد و در کمال تعجب اظهار می‌کند سقف بودجه را اخیراً اعلام کرده‌اند.» مدیر نقل‌وانتقالات سازمان لیگ حالا کرمانشاهی را به عنوان مدیر اجرایی پرسپولیس به بی اطلاعی هم متهم کرده تا به نوعی این پیام را برای هواداران پرسپولیس بفرستد که مقصر ثبت نشدن قرارداد بازیکنان این تیم، مدیران باشگاه بوده‌اند، نه سازمان لیگ.

البته یک بحث دیگر هم مدیران پرسپولیس را به انفعال در خصوص ثبت قرارداد بازیکنان متهم کرد. جایی که محمدرضا کشوری‌فرد، دبیر سازمان لیگ فوتبال ایران گفت: «باشگاه پرسپولیس قرارداد هر بازیکنی را که آورده بود، ثبت کرد. سایر قراردادها را به سازمان لیگ ارائه نکرده بودند که ثبت شود. وقتی قراردادی با خودشان نیاورده‌اند، چطور آنها را ثبت کنیم؟!» این نقل قول، وضعیت را به سمت دیگری می‌کشاند. اینکه دلیل ثبت نشدن قرارداد پرسپولیسی‌ها ارائه نشدن قرارداد از سوی خود آنها بوده و سازمان لیگ مانعی نداشته است.

البته موضوع مطرح شده از سوی دبیر سازمان لیگ که توپ را به زمین مدیران پرسپولیس انداخت، بازهم واکنش دیگری را در پی داشت. مصطفی لشکری، سخنگوی باشگاه پرسپولیس پاسخ کشوری‌فرد را به شکل دیگری داد و با اظهار نظری محطاتانه گفت: «ما برای ثبت قرارداد همه بازیکنان تیم‌ اقدام کردیم. مگر می‌شود ما دنبال ثبت قرارداد بازیکنان تیم‌مان نباشیم؟! البته سازمان لیگ واقعاً در این مدت با ما همکاری کرده ولی ما هر بار مراجعه کردیم به ما اعلام کردند قراردادهای شما از سقف بالاتر زده است و نمی‌توانید قرارداد چند بازیکن را ثبت کنید.»

مدیران پرسپولیس و سازمان لیگ هر کدام توپ را به زمین دیگری می‌اندازند؛ مدیران سازمان لیگ معتقدند  پرسپولیسی‌ها قراردادهای‌شان را برای ثبت ارائه نکردند و پرسپولیسی‌ها علت را قانون سقف بودجه اعلام کرده و سازمان لیگ را متهم به تبعیض می‌کنند.

حالا مدیران پرسپولیس و سازمان لیگ هر کدام توپ را به زمین دیگری می‌اندازند؛ مدیران سازمان لیگ معتقدند این پرسپولیسی‌ها بودند که قراردادهای‌شان را برای ثبت شدن، ارائه نکردند و پرسپولیسی‌ها علت را قانون سقف بودجه اعلام کرده و سازمان لیگ را متهم به تبعیض می‌کنند. اینکه باشگاه‌های دیگر با عبور از سقف بودجه، قراردادشان ثبت شده است. دعوایی که بالا گرفته، به نوعی هر کدام دیگری را به عدم صداقت متهم می‌کنند، اما مشخص نیست که در این میان کدامیک راست می‌گوید. در خوشبینانه‌ترین حالت یک سمت ماجرا تمام واقعیت را اعلام نمی‌کند، اما هر چه هست پرسپولیسی‌ها در بازی نخست بدون لیست کامل به مصاف فجرسپاسی رفتند و حاصل آن هم نتیجه مساوی یک - یک شد که می‌توانست بدتر هم باشد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۶
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۵ - ۱۴۰۴/۰۵/۲۸
از نظر تابناک مدیران پرسپولیس درست میگویند! مگه نه؟!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۱۷ - ۱۴۰۴/۰۵/۲۸
سایت تان نظرات را درج نمیکند؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۴۷ - ۱۴۰۴/۰۵/۲۸
؟
ناشناس
|
Australia
|
۱۵:۰۷ - ۱۴۰۴/۰۵/۲۸
قانون سقف قرارداد طبق دادنامه سپاهان در دادگاه کاس و محکومیت فدراسیون فوتبال در ان پرونده به پرداخت ۴۰ میلیارد تومان به سپاهان ، غیر قانونی است و تیمهای ورزشی میتوانند شماره پرونده دادنامه حقوقی ان پرونده بین المللی را از باشگاه سپاهان دریافت کنند و تمام قراردادهای خود را با استناد به ان دادنامه حقوقی به ثبت برسانند و فدراسیون حق هیچگونه دخالتی نخواهد داشت و به راحتی می‌توان این کار فدراسیون را به فیفا گزارش کرد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۳ - ۱۴۰۴/۰۵/۲۸
دوباره لنگ نتیجه نگرفتند رفت سراغ حاشیه و هیاهو
بذارین لیگ شروع بشه بعد
ناشناس
|
Canada
|
۱۵:۲۹ - ۱۴۰۴/۰۵/۲۸
فدراسیون ایران رابه دادگاه CASببرید و غرامت بگیرید و به بازیکنان بپردازید
درخواست عزل بانیان این قانون را بگیرید.
ضمنا باشگاهها در صورت عدم توانایی پرداخت ، حق ندارند بازیکن بگیرند و باید اموال شخصی مدیران بی مسوولیت ضبط شود
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# دیدار پوتین و ترامپ # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت