به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، علی لاریجانی روز چهارشنبه در بدو ورود به بیروت در سخنانی، با تاکید بر اینکه همواره به دنبال تحقق منافع ملی لبنان خواهیم بود، اظهار داشت: رنج مردم لبنان، رنج ماست. ما در همه شرایط کنار مردم لبنان خواهیم بود.
دبیر شورای عالی امنیت ملی با قدردانی از آقای «نبیه بری» رئیس پارلمان لبنان برای فراهم کردن مقدمات انجام این سفر و با بیان اینکه در جستجوی منافع لبنان خواهیم بود، افزود: ملاقاتهایی با رئیس جمهور، نخست وزیر، و رئیس مجلس و دیگر شخصیت های سیاسی خواهم داشت.
گفتنی است، علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان روز دوشنبه ۲۰ مردادماه ۱۴۰۴ در نخستین سفر رسمی خود ابتدا در سفر به کشور عراق با مقامات سیاسی این کشور دیدار و گفتگو کرد در دومین مرحله این سفر امروز وارد لبنان شد و قرار است که با مقامات سیاسی این کشور دیدار و گفتگو داشته باشد.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.