راز قتل دختربچه ۷ ساله در شاهرود برملا شد

فرمانده انتظامی شاهرود از شناسایی و بازداشت قاتل دختربچه هفت‌ساله با تلاش بی‌وقفه پلیس این شهرستان خبر داد.
کد خبر: ۱۳۲۲۴۶۴
|
۲۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۳:۴۹ 12 August 2025
|
2687 بازدید
|
۱

به گزارش تابناک به نقل از معاونت اجتماعی نیروی انتظامی استان سمنان، سرهنگ علیرضا شائینی بااعلام این خبر اظهار کرد: در تیر ماه گذشته از طریق مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ یک فقره مرگ مشکوک دختر بچه هفت‌ساله در منزلی واقع در یکی از محلات شهرستان شاهرود اعلام شد و بلافاصله ماموران پلیس آگاهی برای بررسی موضوع به محل اعزام شدند.

وی افزود: در بررسی‌های اولیه نامادری دختر بچه اعلام کرد که وی از ارتفاع سقوط کرده است، اما شواهد و دلایل موجود در محل، باعث ظن پلیس شد و با دقت و وسواس بیشتری تمام جوانب موضوع را بررسی کرد.

سرهنگ شائینی ادامه داد: با هماهنگی‌های لازم و تحت نظر قرار گرفتن نامادری و انجام بازجویی‌های فنی از وی، سرانجام پس از گذشت یک ماه، لب به اعتراف گشود و راز قتل را برملا کرد.

این مقام انتظامی با بیان اینکه قاتل بیست‌وپنج‌ساله در تحقیقات پلیس، علت و انگیزه خود از ارتکاب این جنایت را جر و بحث لفظی با مقتول و در نهایت ایراد ضرب و جرح وی اعلام و اظهار کرد: پرونده در این رابطه تکمیل و متهم به مراجع قضائی معرفی شد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۰۷ - ۱۴۰۴/۰۵/۲۲
زن ها خیلی خطرناک شدند
مراقب باشید
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # پل ترامپ
نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟
الی گشت