لاهوتی در گفتگو با تابناک:

ناکارآمدی وزارت نیرو در برق و آب ضرورت استیضاح وزیر را بیشتر کرد

یکی از امضاکنندگان طرح استیضاح وزیر نیرو، با اشاره به ضعف‌های جدی در مدیریت وزارت نیرو به ویژه در بخش‌های برق و آب، تأکید کرد که این ناکارآمدی‌ها ضرورت پیگیری طرح استیضاح وزیر را بیش از پیش افزایش داده است.
کد خبر: ۱۳۲۰۶۶۹
|
۱۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۲ 02 August 2025
|
1084 بازدید
|
۷
ناکارآمدی وزارت نیرو در برق و آب ضرورت استیضاح وزیر را بیشتر کرد
مهرداد لاهوتی، یکی از امضاکنندگان طرح استیضاح وزیر نیرو در گفتگو با خبرنگار پارلمانی تابناک، درباره این طرح، با بیان اینکه علیرغم شخصیت بااخلاق وزیر نیرو، اما در طول دوره مسئولیت وی چالش‌های جدی و مکرری در حوزه‌های مختلف بویژه برق، آب آشامیدنی و تأمین آب کشاورزی مشاهده شده است، گفت: طی این مدت، هیچ بهبودی در این حوزه‌ها به چشم نمی‌خورد.
 
وی در تشریح مشکلات حوزه برق اظهار داشت: با وجود آنکه در فصل زمستان، مصرف برق کشور حدود 40 هزار مگاوات است که تقریباً معادل 47 تا 48 درصد ظرفیت تولیدی است، باز هم خاموشی‌هایی رخ داد. این مسئله قابل توجیه نیست. اکنون که فصل تابستان و زمان اوج مصرف برق است، شرایط وخیم‌تر شده است. اگر در سال‌های گذشته با مدیریت مصرف در کارخانجات و ادارات امکان کنترل مصرف وجود داشت، امسال از ابتدای فروردین ماه شاهد خاموشی‌های گسترده‌ای بوده‌ایم که جای تأمل دارد.
 
لاهوتی همچنین در خصوص وضعیت آب آشامیدنی تصریح کرد: استان گیلان با متوسط بارندگی سالانه حدود 1100 میلیمتر نباید با مشکل کمبود آب آشامیدنی مواجه باشد، اما همچنان این مسئله پابرجاست. همچنین در تهران و برخی استان‌های دیگر ضعف‌های مدیریتی در تأمین آب آشامیدنی مشهود است.
 
وی افزود: مصرف سالانه آب آشامیدنی کشور حدود 8 تا 9 میلیارد مترمکعب است، در حالی که مدیریت تأمین آب کشاورزی نیز بر عهده وزارت نیرو است. مصرف آب کشاورزی کشور حدود 82 میلیارد مترمکعب است که باید به حدود 65 میلیارد مترمکعب کاهش یابد. این موارد از جمله دلایل اصلی تدوین طرح استیضاح وزیر نیرو بوده است.
 
لاهوتی در پایان تاکید کرد: اکنون پس از گذشت یک سال از آغاز مسئولیت وزیر، باید دید چه تحولاتی در این حوزه‌ها رخ خواهد داد.
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۲
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۷
امیر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۳۱ - ۱۴۰۴/۰۵/۱۱
کجای دنیا روزی دو بار برق قطع میشه؟کدام کشوره که راه به راه آب قطع کنه به مردمش؟کدوم یک از کشورهای حاشیه خلیج فارس مثل ملت ایران در فلاکت زندگی میکنن؟؟چه کردید با این کشور؟؟؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۰۶ - ۱۴۰۴/۰۵/۱۱
"با وجود آنکه در فصل زمستان، مصرف برق کشور حدود 40 هزار مگاوات است که تقریباً معادل 47 تا 48 درصد ظرفیت تولیدی است، باز هم خاموشی‌هایی رخ داد. این مسئله قابل توجیه نیست." این یعنی یک جای کار می لنگد!
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۱۱ - ۱۴۰۴/۰۵/۱۱
ایشون اصلا صلاحیت وزارت ندارد اونهم وزارتخانه نیرو .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۲۹ - ۱۴۰۴/۰۵/۱۱
رفتن این وزیر ثمرات بهتر از ماندنش است این وزیر در مدیریت اب و برق نمره قابل قبولی ندارد کل تیم مدیریتی ایشان باید تغییر کند
ناشناس
|
Canada
|
۲۰:۲۲ - ۱۴۰۴/۰۵/۱۱
این تازه وزیر از همه با سواد تراست.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۵۸ - ۱۴۰۴/۰۵/۱۱
مدیرعامل سابق مپنای مونتاژکار وابسته به ... و مدعی در خودکفایی در همه چیز
ع
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۰۰ - ۱۴۰۴/۰۵/۱۱
انشالله که این اقا هرچه زودتر برود ویک نفر که از درد دل مردم خبر دار هست ومیداند کسی که در خانوادت مریضی وسواس دارد دست خودش نیست باید اب بریزد واینجوریچالش د‌ خانوادها زیاد هیت وهرچیزی را گران کردند مثل برق و گاز ولی نباید آب بها راگران کنند ممنون
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟
الی گشت