رئیس‌جمهور مکزیک قحطی گسترده در غزه را محکوم کرد

رئیس‌جمهوری مکزیک با پیوستن به اعتراض‌های جهانی علیه رژیم صهیونیستی، گرسنگی و قحطی گسترده در غزه را محکوم کرد و «ایجاد صلح» را خواستار شد.
کد خبر: ۱۳۱۹۳۳۱
|
۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۳ 26 July 2025
|
725 بازدید

رئیس‌جمهور مکزیک قحطی گسترده در غزه را محکوم کرد

به گزارش تابناک به نقل از ایرنا؛ «کلائودیا شینباوم» رئیس‌جمهوری مکزیک در نشست مطبوعاتی صبحگاهی خود تاکید کرد: ما آنچه را که اکنون (در غزه) اتفاق می‌افتد، محکوم می‌کنیم و مکزیک همه اقدامات خود را برای ایجاد صلح میان اسرائیل و فلسطین به کار می‌گیرد.

رئیس‌جمهوری مکزیک در فهرست رهبران بین‌المللی قرار دارد که رژیم صهیونیستی و فلسطین را به عنوان کشور به رسمیت شناخته و همواره بر لزوم دستیابی به «راه‌حل مسالمت‌آمیز» در برابر مداخله‌های آمریکا در غزه تاکید کرده‌اند.

واکنش شینباوم همچنین در ادامه محکومیت‌های دیگر از سوی سایر رهبران آمریکای لاتین است؛ «گابریل بوریچ» رئیس‌جمهوری شیلی پایان دادن به «نسل‌کشی فلسطینیان» را خواستار شده و دولت اروگوئه نیز بیانیه‌ای مبنی بر درخواست «فوری» از رژیم اسرائیل به منظور اجازه دسترسی به کمک‌های بشردوستانه برای رفع «قحطی» گسترده در غزه را صادر کرده است.

رژیم صهیونیستی از زمان آغاز حملات خود علیه غزه، ورود غذا، دارو و سوخت را به شدت محدود کرده و باعث ایجاد یک بحران انسانی بی‌سابقه شده است.

طبق آمار وزارت بهداشت غزه، از زمان آغاز تجاوزهای ارتش صهیونیستی، دست‌کم ۱۲۲ نفر (از جمله ۸۳ کودک) بر اثر عوامل مرتبط با قحطی جان خود را از دست داده‌اند.

دفتر رسانه‌ای دولت فلسطین در نوار غزه پیش تر در بیانیه‌ای از جامعه بین‌المللی، تمامی کشورهای جهان، سازمان‌های بین‌المللی و حقوق بشری و نهادهای سیاسی خواست تا با نظارت مستقیم و واقعی مسیرهای امن و دائمی برای انتقال غذا و دارو به نوار غزه را باز کنند و مانع هرگونه کارشکنی رژیم اشغالگر شوند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟
الی گشت