صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

گزارشگر سازمان ملل در آمریکا تحریم می‌شود!

مارکو روبیو وزیر امور خارجه آمریکا اعلام کرد که فرانچسکا آلبانیز گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور فلسطین به دلیل تحقیقاتش در مورد جنگ اسرائیل علیه غزه، تحریم خواهد شد.
کد خبر: ۱۳۱۶۲۳۶
| |
2786 بازدید
گزارشگر سازمان ملل در آمریکا تحریم می‌شود!

به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، مارکو روبیو وزیر خارجه دولت دونالد ترامپ روز چهارشنبه به وقت محلی گفت که واشنگتن فرانچسکا آلبانیز، گزارشگر سازمان ملل در امور حقوق فلسطینیان، را «به دلیل تلاش‌های نامشروع و شرم‌آورش برای وادار کردن دادگاه بین‌المللی کیفری به اقدام علیه مقامات، شرکت‌ها و مدیران آمریکایی و اسرائیلی» تحریم می‌کند.

وزیر خارجه آمریکا تصریح کرد: «کارزار جنگ سیاسی و اقتصادی آلبانیز علیه آمریکا و اسرائیل دیگر تحمل نخواهد شد. ما همیشه در کنار شرکای خود در حق دفاع از خود خواهیم ایستاد.»

گزارشگر سازمان ملل این هفته از کشورهایی که به بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل، اجازه پرواز بر فراز حریم هوایی خود در مسیر آمریکا را دادند، انتقاد کرد و گفت که آنها ممکن است تعهدات خود را تحت قوانین بین‌المللی زیر پا گذاشته باشند.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات