نشست مشترک رژیم «جولانی» و کُردهای سوریه در دمشق

منابع محلی از آغاز نشست مشترک رژیم حاکم بر سوریه و هیئتی از کردهای این کشور در دمشق برای بررسی توافقنامه ۱۰ مارس ۲۰۲۵ خبر دادند.
کد خبر: ۱۳۱۶۱۴۵
|
۱۸ تير ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۳ 09 July 2025
|
1213 بازدید

به گزارش تابناک به نقل از مهر؛ منابع آگاه محلی اعلام کردند که هیئت تشکیلات موسوم به «اداره خودگردان در شمال و شرق سوریه» و نیرو‌های دموکراتیک سوریه (قسد)، نشست با نمایندگان رژیم حاکم بر دمشق را آغاز کردند تا در مورد اجرای مفاد توافق‌نامه ۱۰ مارس ۲۰۲۵ بین دو طرف گفت‌و‌گو کنند.

بر اساس این گزارش، این نشست با نظارت و حضور «توماس باراک» فرستاده آمریکا در امور سوریه و «ژان-باپتیست فاور» نماینده دولت فرانسه برگزار می‌شود.

منابع آگاه افزودند که هیئت تشکیلات موسوم به «اداره خودگردان در شمال و شرق سوریه» از «مظلوم عبدی» فرمانده نیرو‌های دموکراتیک سوریه (قسد)، «الهام احمد» و «فوزه یوسف» دو مقام ارشد گروه‌های کرد و رئیس حزب «سوریه آینده» تشکیل شده است.

به گفته منابع مذکور، این هیئت اصلاحیه‌ای را برای توافق‌نامه ۱۰ مارس که بین مظلوم عبدی و «احمد الشرع» امضا شده بود، پیشنهاد خواهد کرد تا اجرای آن تسریع شود.

اشتراک گذاری
برچسب ها
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت
آخرین اخبار