نتانیاهو، ترامپ را شایسته جایزه صلح نوبل دانست

نتانیاهو در جریان ضیافت شام در کاخ سفید گفت که در حال ارائه یک نسخه از نامه نامزدی "شایسته" به ترامپ است که برای کمیته جایزه نوبل ارسال کرده است.
کد خبر: ۱۳۱۵۸۶۱
|
۱۷ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۵ 08 July 2025
|
654 بازدید
|
۷

 بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل، روز دوشنبه در دیدار با رئیس جمهور ترامپ فاش کرد که او را نامزد جایزه صلح نوبل کرده است. 

به گزارش تابناک به نقل از خبرآنلاین؛ نتانیاهو در جریان ضیافت شام در کاخ سفید گفت که در حال ارائه یک نسخه از نامه نامزدی "شایسته" به ترامپ است که برای کمیته جایزه نوبل ارسال کرده است، زیرا رئیس جمهور "توافق ابراهیم را ایجاد کرده است، او در حال ایجاد صلح است، همانطور که ما در یک کشور و یک منطقه پس از دیگری صحبت می‌کنیم." 

 ترامپ هنگام دریافت نامه گفت: "من این را نمی‌دانستم. وای. خیلی ممنون. به ویژه از طرف شما، این بسیار معنادار است." 

 باراک راوید، خبرنگار اکسیوس، گزارش می‌دهد که این نامزدی در حالی صورت می‌گیرد که ترامپ از طریق واسطه‌های قطری و مصری، اسرائیل و حماس را تحت فشار قرار می‌دهد تا با توافقی که شامل آتش‌بس ۶۰ روزه در غزه و آزادی ۱۰ گروگان زنده و ۱۸ جسد است، موافقت کنند.

 از دیگر افرادی که ترامپ را برای دریافت جایزه صلح نوبل در سال جاری نامزد کرده‌اند، می‌توان به بادی کارتر، نماینده جمهوری‌خواه از جورجیا، اشاره کرد که ماه گذشته گفت رئیس‌جمهور به دلیل آتش‌بس ایجاد شده بین اسرائیل و ایران، شایسته دریافت این جایزه است.

دولت پاکستان ماه گذشته اعلام کرد که ترامپ را به دلیل کمکش در دستیابی به آتش‌بس بین این کشور و همسایه‌اش هند، برای دریافت جایزه سال ۲۰۲۶ نامزد خواهد کرد. با این حال، پاکستان بعداً حملات ایالات متحده به تأسیسات هسته‌ای ایران که به جنگ ۱۲ روزه بین اسرائیل و ایران پایان داد را محکوم کرد.

اولکساندر مرژکو، نماینده مجلس اوکراین، سال گذشته ترامپ را برای دریافت این جایزه نامزد کرد، اما بعداً اعلام کرد که این نامزدی را لغو خواهد کرد.

 

اشتراک گذاری
برچسب ها
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۷
رضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۱۰ - ۱۴۰۴/۰۴/۱۷
چه دنیایی ؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۱۵ - ۱۴۰۴/۰۴/۱۷
صلحی نوبلی که با موشک بدست بیاد واقعا هم شایسته ترامپه!
سید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۹ - ۱۴۰۴/۰۴/۱۷
احمق نتانیاهو اول برو دنبال پرونده ات که بتونی راهی پیدا کنی که فراری نباشی ، وقتی پلیس بین الملل دربدر به دنبالت میگردد و نمیتونی سفر خارجی غیر از آمریکا (شیطان کوچیک ، بنظرم آمریکا دیگه در حدی نیست شیطان بزرگ بهش گفت) داشته باشی اون میای بابت جایزه صلح اظهار نظر میکنی ، خفه شو کثافت فعلا برو دنبال باز سازی تل ویو ، حیفا ............... بعدش بیا زر بزن.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۳۲ - ۱۴۰۴/۰۴/۱۷
آمریکای جنایت کار تاریخ تمدن شما هم به سر خواهد آمد مثل همه تمدن های که از بین رفتند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۳۹ - ۱۴۰۴/۰۴/۱۷
سگ زرد برادر شغال است.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۴ - ۱۴۰۴/۰۴/۱۷
به جای صلح نوبل که دیگه قدیمی شده جایزه فواحش نوبل بدید به همدیگه شما غربی ها دیگه نیازی به مخفی کاری ندارید انقدر شیطان در دنیا هست که ازتوت دفاع کنن
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۲۵ - ۱۴۰۴/۰۴/۱۷
وقتی شیمون پرز و اسحاق رابین جایزه صلح نوبل بگیرند، بعید نیست.
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت