اعتراف یدیعوت آحارونوت به ترس اسرائیل از ایران

یک روزنامه صهیونیستی از جزئیات مخفی شدن ژنرال‌های ارشد رژیم صهیونیستی در زمان حملات موشکی ایران به سرزمین‌های اشغالی پرده برداشت.
کد خبر: ۱۳۱۵۶۳۷
|
۱۶ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۵ 07 July 2025
|
2903 بازدید

روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارونوت اعلام کرد که رژیم صهیونیستی در طول جنگ با ایران هیئتی با عنوان «ستاد ارتش در سایه» تشکیل داده بود، چرا که از هلاکت رئیس ستاد ارتش و افسران این ستاد واهمه داشت.

به گزارش تابناک به نقل از مهر، تحلیلگر نظامی روزنامه یدیعوت با اعلام این موضوع افزود که در طول جنگ فرمانده نیروی هوایی و رئیس شعبه اطلاعات و عملیات ارتش و دیگر افسران ارشد ستاد ارتش در مکان‌هایی بسیار حفاظت شده و مخفی حضور داشته‌اند.

وی ادامه داد که جانشین ایال زامیر و دیگر افسران ارشد رژیم صهیونیستی نیز در کنار این تیم حضور داشتند و تمامی آنها اختیارات امنیتی کامل را دریافت کرده بودند و در جریان جزئیات برنامه‌های تل‌آویو برای جنگ با ایران قرار گرفته بودند.

بعد از تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران، جمهوری اسلامی عملیات وعده صادق ۳ را در واکنش به این تجاوز آغاز کرده و صدها موشک بالستیک را در دوره‌های متعدد به سرزمین‌های اشغالی شلیک کرده و مواضع نظامی و راهبردی در تمامی مناطق رژیم صهیونیستی را مورد اصابت قرار داده و خسارت‌های انسانی و مالی زیادی به این رژیم وارد کرد.
 

اشتراک گذاری
برچسب ها
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت