سی‌ان‌ان: تاسیسات هسته‌ای اصفهان از حملات آسیبی ندیده است

منابع آمریکایی می‌گویند تاسیسات هسته‌ای اصفهان در حمله آمریکا آسیبی ندیده است.
کد خبر: ۱۳۱۳۱۳۳
|
۰۲ تير ۱۴۰۴ - ۰۸:۲۷ 23 June 2025
|
3187 بازدید

به گزارش تابناک به نقل از مهر؛ شبکه سی ان ان به نقل از منابع آمریکایی گزارش داد برخلاف تأسیسات هسته‌ای نطنز و فوردو، در حمله به تأسیسات هسته‌ای اصفهان از بمب‌های سنگرشکن استفاده نشده است.

بر این اساس، منابع سی‌ان‌ان افزودند: «به نظر می‌رسد تأسیسات اصفهان سالم مانده است و برای جلوگیری از توسعه سلاح‌های هسته‌ای، باید اقدامات بیشتری در این زمینه انجام شود».

منابع آمریکایی تأکید کردند: «احتمال موفقیت در حمله به اصفهان قبل از اجرای عملیات، نسبت به نطنز و فوردو، بسیار کمتر ارزیابی می‌شده است».

این درحالی است که دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در جدیدترین پیام خود مدعی موفقیت آمیز بودن حملات به تأسیسات هسته‌ای ایران شده بود. ادعایی که پیش‌تر نشریه اکونومیست آن را رد کرده بود.

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
الی گشت