خانواده‌ای که در آتش اسرائیل سوخت

صورتش اندازه آن ماسک اکسیژنی است که برایش گذاشته‌اند. اندازه یک کف دست شاید هم کوچکتر. صورتی که حالا سوخته است.
کد خبر: ۱۳۱۲۲۰۹
|
۲۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۸ 17 June 2025
|
3738 بازدید
|
۱

 

به گزارش تابناک به نقل از فارس؛ صورتش اندازه آن ماسک اکسیژنی است که برایش گذاشته‌اند. اندازه یک کف دست شاید هم کوچکتر. رایان را می‌گویم نوزادی که مادرش تا دوماه پیش لباس‌های نیم‌وجبی نوزادی‌اش را بغل می‌گرفت و ذوق آمدنش را داشت اما حالا عکس تن سوخته‌اش به پیوست کلمه شهید دست به دست می‌شود! حتما خواب بوده، وقتی پهپاد اسرائیلی خانه‌شان را ویران کرد و آتش از بین زندگی‌شان شعله کشید رایان شیرش را خورده بود.

انگشت کوچک مادر را با دستش محکم گرفته بود و معصومانه خوابیده بود. وقتی مادرش از خستگی چشم‌هایش گرم می‌شد تمام افکارش بوی زندگی می‌داد. فردا چه بپزد؟! لیست خرید را برای همسرش بنویسد، حواسش به تاریخ واکسن رایان باشد، پسر بزرگ‌ترش را کلاس تابستانه ثبت نام کند و... فکر نمی‌کرد چشمش که سنگین شود اسرائیل به یک‌باره مرگ را بریزد روی سر خانه و زندگی‌شان! اصلا مگر این ظالم‌ترین ارتش دنیا ادعا نداشت به مردم عادی کاری ندارد؟! کدام‌شان نظامی بودند، او یا یاران دوماهه‌اش؟! جنگ آنقدر بی‌رحم بود که حتی فرصت نکرد رایان را بین تنش پناه بدهد، خودش بسوزد و زندگی دوماهه‌اش نسوزد. اصلا مگر نوزادی به قد و قواره او چه‌قدر تاب و تحمل داشت؟! نوزادی که بوسه روی صورتش جا می‌اندازد حالا میان آتش و آوار می‌سوخت، آتشی که اسرائیل به جان‌شان انداخته بود.
 
رایان شهید شد، مادرش دکتر زهره رسولی متخصص زنان و زایمان بی‌احتساب قلب داغدیده‌اش با ۸۰ درصد سوختگی در بیمارستان بستری بود و اکنون دیگر، او نیز شهید است. پدرش مهندس بهنام قاسمیان جانش را در میان آتش از دست داد. برادر بزرگ‌ترش هم کیان ۵۰ درصد سوختگی روی تنش نشسته است. همه‌ این‌ها بخاطر غاصب و ظالمی است که دشمن زندگی است، فرق ندارد در غزه یا ایران، لبنان حتی جایی در قلب اروپا هرجا زندگی جریان داشته باشد او جنگ و آتش سوغات می‌آورد. تاریخ گواه است تا وقتی لکه ننگ اسرائیل بر نقشه جهان باقی است زندگی، امید و آزادی در آتش می‌سوزد و خاموش نمی‌شود.

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۸
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۰۸ - ۱۴۰۴/۰۳/۲۷
مرگ بر اسرائیل عروسک استعمار. آن ها قدرتشان را با انحصار به دست آورده اند و می ترسند پیشرفت کشورهای دیگر انحصارها را بشکند
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # اسناد اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حق غنی سازی
الی گشت